Liiga: TPS:llä revanssin paikka

Eilen napattiin Liigan puolelta 3/3 tulos ja tänään jatketaan kahden vihjeen verran. Kuopiossa Kalpa isännöi HIFK:ta ja Kouvolassa TPS lähtee hakemaan revanssia Kookoosta.

Kalpa – HIFK

Valinta: HIFK ML kerroin 2,01

Kotijoukkue on noussut sarjataulukossa viidenneksi ja voitolla pääsisi vierasjoukkueen kantaan. Kalpa on pelannut kauden mittaan erittäin vähämaalisia otteluita ja joukkueen puolustuspelaaminen on tällä hetkellä aivan sarjan kärkitasoa.

Vierasjoukkue HIFK kärsi edellisessä ottelussaan tappion sarjakärki Tapparalle lukemin 3-5. Ottelu oli HIFK:lle vaikea, sillä se joutui heti ottelun alussa takaa-ajajan rooliin. Kuitenkin ilman kolmannen erän synkkää 10 minuuttista, HIFK kamppaili loppuun saakka ottelun voitosta.

Joukkueiden kauden edelliset kohtaamiset ovat päättyneet kotivoittoihin. Tuleva ottelu tulee noudattamaan edellisten otteluiden kaavaa, jossa kotijoukkue hallitsee enemmän kiekkoa. Kuitenkin HIFK:lla on ehdottomasti omat saumansa ottelun aikana, eikä pelin päättyminen vasta jatkoajan jälkeen olisi yllätys.

Kookoo – TPS

Valinta: Yli 4,5 maalia kerroin 1,92

Vierasjoukkue TPS on kunnostautunut marraskuun kolmessa ottelussa tekemään maaleja vierasotteluissa. Ilvestä ja HPK:ta vastaan TPS heilutti häkkiä yhteensä kahdeksan kertaa. Edellisessä ottelussaan TPS jäähyili urakalla, eikä se päässyt kunnolla haastamaan vierasjoukkuetta.

Kookoo on pelannut pirteitä ja maalirikkaita otteluita koko kauden ajan. Marraskuussa neljässä Kookoon ottelussa maaleja on paiskuttu keskimäärin yli viisi ja trendi tässä ottelussa muuttuu. Kookoo on päästänyt sarjan joukkueista toisiksi eniten maaleja ja TPS on tehnyt sarjassa eniten vierasmaaleja.

Joukkueiden edellinen kamppailu päättyi Turussa Kookoon 0-1 voittoon. Tuohon otteluun Kookoo lähti täysin puolustus edellä ja ottelu olikin täysin TPS:n hallussa. Samanlaista ottelua tuskin nähdään Kouvolassa, sillä Kookoo on edellisestä syyskuun kamppailusta pelannut selvästi rohkeampaa hyökkäyspeliä, jolloin paikkoja aukeaa enemmän molemmille joukkueille.

Aiheeseen liittyvät uutiset