Liiga: Erikoistilanteet pääosissa

Sunnuntaina pelataan jälleen kolme ottelua kotimaista kiekkoa. Useammalle joukkueelle tuleva ottelu on jo neljäs kuluneella viikolla. Varsinkin TPS:n ja Lukon kamppailussa eiliset ottelut voivat näkyä pelaajien jaloissa, kun valmistumisaika on minimaalinen. 

Kärpät – JYP

Valinta: Alle 4,5 maalia kerroin 2,18

Kärppien voittoputki katkesi perjantaina Ässien vieraana. Ässiä vastaan Kärpät joutui ottelun puolivälistä alkaen takaa-ajan rooliin eikä lopun rynnistyksestä huolimatta päässyt maalia lähemmäs kotijoukkuetta.

Ässiä vastaan Kärppien ylivoima ei ollut läheskään totutulla tasolla, mutta osasyynä tähän oli Ässien tiukka puolustuspelaaminen. Kärppien pelaamisesta näkyi selvästi edellisen päivän rasitus, joten tänään nähdään varmasti pirteämpi Kärpät.

JYP on päässyt takaisin voittojen makuun, kun kotonaan on kaatunut niin Sport kuin Pelicans. Vierasjoukkue on vielä kaukana isäntien tasosta, mutta jos JYP pelaa samalla tavalla fyysistä ja pirteää jääkiekkoa kuin Ässät kotikaukalossaan, numerot voivat pysyä tasaisina loppuun saakka.

TPS – Lukko

Valinta: Yli 4,5 maalia kerroin 2,02

Eilen TPS oli pettymys Kookoota vastaan. Turkulaisilla oli runsaasti paikkoja ylivoimalla, mutta Kookoo puolusti erittäin kurinalaisesti. Tasaviisikoin Kookoo turhautti TPS:n pelaamisen jo toisen kerran kauden aikana, joten kotiotteluun Lukkoa vastaan TPS:llä on runsaasti parannettavaa.

Lukko joutui eilen hieman yllättäen taipumaan Ässille. Lukko pelasi TPS:n ohella heikkoa ylivoimapeliä, joten molemmilla joukkueilla on selvästi parannettavaa ainakin erikoistilanteissa.

Koska molemmat joukkueet pelasivat eilen, voi olla, että Turussa nähdään tänään varsin virhealtista jääkiekkoa. Ottelun ratkaisu nähdään todennäköisesti erikoistilanteiden kautta ja koska molemmilla joukkueilla hyökkäysvoimaa on enemmän kuin riittämiin, maaleja tullaan varmasti näkemään.

Aiheeseen liittyvät uutiset