Liiga: Jääkö TPS nollille?

Illan kierroksella pelataan Liigaa kahden ottelun verran. Onko HIFK nollannut murskatappion vai hakeeko TPS pisteet? Entä on jatkuuko Ilveksen surkea vierasputki Ässien vieraana? 

HIFK – TPS

Valinta: TPS yli 2,5 maalia kerroin 2,60

HIFK on pelannut viime aikoina loistavasti ja noussut sarjan kärkeen. Kuitenkin Kärpät lähetti edellisessä ottelussa HIFK tyhjin käsin kotimatkalle lukemin 8-2. Tappiosta sisuuntuneena HIFK tulee kotiluolassaan varmasti parantamaan otteitaan niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä.

TPS kärsi tappion CHL-ottelussa Lukkoa vastaan ja maalinteko tökki pahemman kerran. Liigan puolella vastustajan maaliverkot ovat heiluneet tiheämmin, vaikkakin maalinteko on painottunut ykköskentän varaan.

HIFK on ehdoton ennakkosuosikki otteluun lähdettäessä, mutta TPS:llä on varmasti omat saumansa ottelun aikana ja vieraat tuskin jäävät ottelussa nollille.

Ässät – Ilves

Ässät yli 2,5 maalia kerroin 1,95

Patapaidat ovat olleet oivassa maalivireessä kotikaukalossaan. Loka-marraskuun ajan Ässät pelasi kotiottelunsa reilusti yli kahden maalin keskiarvolla ja sama tahti jatkunee myös joulukuun ajan.

Ilves on valahtanut sarjataulukossa Ässien taakse. Tupsukorville vierasottelu on peräti viides peräkkäinen, eikä pisteitä kiertueelta ole vielä irronnut. Osasyynä tähän on varmasti loputtomalta näyttävä loukkaantumislista, eikä sairastuvalta ole helpotuksia luvassa tulevaan otteluun.

Ässät on selvä ennakkosuosikki, eikä Ilvekselle voi povata helpotusta vieraspelituskaan. Ässien yli 2,5 maalia antaa nippa-nappa pelattavan kertoimen, joten tartutaan kiinni!

Aiheeseen liittyvät uutiset