Liiga: Jääkö TPS nuolemaan näppejään?

Liiga lähtee joulutauolle kahden ottelun siivittämänä. Katseet kohdistuvat otteluista mielenkiintoisempaan, TPS:n ja KooKoon väliseen kamppailuun. Pystyykö Kookoo yllättämään TPS:n kolmannen kerran putkeen? 

TPS – KooKoo

Valinta: Alle 4,5 maalia kerroin 1,98

KooKoo on napannut kaksi edellistä peliä nimiinsä puhtaalla pelillä. Edellisissä kohtaamisissa loistanut maalivahti Frederic Cloutier aloittaa Kouvolalaisten maalilla, joten onkin mielenkiintoista nähdä kuinka kauan nollaputki kestää.

TPS on vajonnut alempaan keskikastiin ja on kahden ottelun tappioputkessa. Maalinteko on kasaantunut pitkälti ykköskentän varaan, eikä puolustuspelaaminen ole ollut tarvittavalla tasolla. Maalivahtipuolella Oskari Setänen palaa tolppien väliin Teemu Lassilan tilalle.

Edellisiin otteluihin peilaten ottelusta on helppo povata tasaväkistä ja vähämaalista. KooKoo on kotonaan heilutellut verkkoja, mutta vieraissa joukkue on tyytynyt antamaan kiekonhallintaa enemmän kotijoukkueelle. KooKoolla ei käytännössä ole mitään hävittävää, kun taas TPS:n olisi päästävä pikaisesti pisteiden makuun sillä takaa tullaan pian kovaa ohi.

Aiheeseen liittyvät uutiset