Liiga: Ässät ja HPK mättävät maaleja!

Tiistain kierros tarjoaa kuusi otteluparia kotimaista kiekkoa. Parhaimmat pelikohteet löytyvät tällä kertaa KalPan ja JYPin tiukasta väännöstä sekä Ässien ja HPK:n kohtaamisesta. 

KalPa – JYP

Valinta: Alle 4 maalia kerroin 1,97 Coolbet

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden melko mollivoittoisesti. KalPa tosin voitti avausottelussaan Pelicansin 2-0, mutta heti seuraavana päivänä sarjanousija pöllyytti KalPaa lukemin 4-2. Kahden ottelun jälkeen kuopiolaisilla on pisteitä kasassa kolme.

JYP aloitti kauden kärsimällä tappion Ilvekselle kotikaukalossa voittolaukauskisan jälkeen. Heti lauantaina JYP kärsi tiukan tappion HIFK:lle, joten pistesarake näyttää vain yhtä pistettä. Jyväskyläläisillä ei ole maalinteko onnistunut, sillä kahdessa ottelussa maaleja on syntynyt vain kolme.

Ottelu tulee varmasti olemaan tiukka taisto, sillä molemmilla joukkueilla on selvä pelitapa. KalPa haluaa pitää kiekkoa varsinkin puolustusalueella ja se haluaa suorittaa järjestelmällisiä hyökkäyksiä. JYP pelaa vauhdikasta kiekkoa molempiin päihin ja sille sopii vauhdikas ottelun kulku.

Kotijoukkue tuskin pääsee tänäänkään maaleilla mässäilemään, mutta se tulee takuulla puolustamaan tiukasti. Vierasjoukkue JYP haluaa varmasti nopeasti voittokantaan kiinni, mutta peli ei ole kulkenut vielä odotetulla tavalla. Alle 4 maalia on tiukka raja varsinkin, jos JYP pääsee pelipäälle heti alusta, mutta jos KalPa pitää JYPin kurissa, ei maaleja ottelussa juurikaan nähdä.

Ässät – HPK

Valinta: Yli 4,5 maalia kerroin 1,92 Coolbet

Ässät on aloittanut kauden tappiolla ja jatkoaikavoitolla. Kauden avausottelussa Tappara oli selvästi vahvempi, eikä Ässillä ollut vieraskaukalossa juurikaan mitään sanottavaa. Kotiyleisön edessä Ässät on kuin eri joukkue ja Lukko kaatuikin jatkoajan jälkeen lukemin 3-2.

HPK on pelannut alkavalla kaudella yhden pelin, jossa Kärpät kaatui lukemin 3-2. HPK sai pidettyä Kärpät hyvin kurissa ja olisi ansainnut voiton jo varsinaisella peliajalla. Kerho laukoi aktiivisesti ja sai suoritettua pitkiä hyökkäyksiä. Kerhon puolustusta ei muutamaa tilannetta lukuun ottamatta testattu kunnolla ja kerhon maalivahti Emil Larmi pääsi ottelussa lopulta melko helpolla.

Ässät on laukonut todella aktiivisesti molemmissa kauden otteluissaan ja kun vastaan saapuu hyvän pelin Kärppiä vastaan pelannut HPK, tulee ottelusta varmasti viihdyttävää katsottavaa. Runsasmaalisuutta puoltaa molempien joukkueiden aktiivinen pelitapa sekä suuret laukaisumäärät, eikä kummankaan joukkueen maalivahtipeli ole vielä vakuuttanut.

Coolbetin kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset