Liiga: Blues haastaa SaiPan Kisapuistossa

SaiPa ja Blues lähtevät illan otteluun hyvin levänneinä, joten Kisapuistossa on odotettavissa vauhdikas kiekkoilta. Muissa otteluparissa vähintään toinen joukkue pelasi eilen, joten väsymys tuo oman mausteensa näihin peleihin.

Lukko – TPS

Valinta: Lukko (2,10)

Lukko pelasi eilen voitokkaan vierasottelun Hämeenlinnassa, kun HPK kaatui 2-4 lukemin. Lukon ote herpaantui hetkeksi 0-3 tilanteessa, mutta loppujen lopuksi voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

TPS on pelannut kotikaukalossaan heikosti, mutta vieraissa on kulkenut paremmin. Eilisessä ottelussa JYPiä vastaan joukkueen ylivoima takkuili pahemman kerran, eikä samanlaiseen esitykseen ole varaa sarjakärkeä vastaan.

Molemmat joukkueet pelasivat eilen ja otteluun lähdetään lyhyellä valmistumisajalla. Viimekädessä upean alkukauden pelannut Ryan Zapolski voi omalla suorituksellaan taata pisteet kotijoukkueelle.

SaiPa – Blues

Valinta: SaiPa -1,5 (2,10)

Kotijoukkue SaiPa on saanut valmistautua otteluun rauhassa sillä joukkue on pelannut edellisen kerran tasan viikko sitten.

SaiPa on edelleen voittamaton kotikaukalossaan. Edellinen kotiottelu siipirikkoista JYPiä vastaan päättyi kotijoukkueen murskaavaan 5-0 voittoon.

Blues pelasi CHL-ottelun tiistaina, joten joukkue pääsee otteluun hyvin levänneenä. Tästä huolimatta vierailla tulee olemaan edessään kova työ mikäli se haluaa lähteä pisteiden kanssa kotimatkalle.

Bluesilla on ollut vaikeuksia puolustuspelinsä kanssa eikä Olli Malmivaaran siirtyminen TPS:n riveihin ainakaan tuo helpotusta tälle osa-alueelle.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset