Liiga: Hakeeko Ässät voiton Kuopiosta?

Kolmen ottelun kierrokselta kupongille valikoituu KalPan ja Ässien välinen taisto. Ässät on voittanut kaksi kertaa kuluvalla kaudella, KalPa kertaalleen. Jatkuuko Ässien heikko vierasvire, vai hakevatko porilaiset pisteet toistamiseen Kuopiosta?

KalPa – Ässät

Valinta: Yli 4,5 maalia kerroin 2,20

Joukkueiden edellinen kamppailu päättyi helmikuun alussa Ässien kotivoittoon lukemin 3-2. Tämän jälkeen molemmat ovat pelanneet melko tasapaksusti, vuorotellen voitosta tappioon. Kauden edelliset kohtaamiset ovat menneet Ässille voitoin 2-1.

KalPan edellinen peli HPK:ta vastaan ei vastannut lainkaan niitä odotuksia, mitä Pelicans-peli antoi. KalPa antoi käytännössä HPK:n viedä peliä ja tyytyi seuraajan paikalle. Ässiä vastaan KalPan on istuttava kuskin paikalla alusta saakka, mikäli pisteet jäävät Kuopioon.

Illan ottelussa molemmilla joukkueilla on selvä näytön paikka. KalPan on parannettava selvästi HPK-ottelusta ja Ässien näytettävä, että se on varteenotettava vastustaja myös vieraskaukalossa.

Ottelu tulee olemaan selvästi tiukempi kuin mitä kertoimet antavat vaikuttaa ja vaikka ottelu ei ennakolta runsasmaaliselta näytä, voi 4,5 maalia hyvinkin ylittyä.

Kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset