Liiga: Hakeeko JYP pisteet Raumalta?

Illan kierrokselta poimitaan pelikupongille yksi pelikohde. Lukko ja JYP ovat molemmat kauden alisuorittajia, mutta varsinkin illan vierasjoukkueella on potentiaalia reilusti parempaan.

Lukko – JYP

Valinta: JYP Moneyline kerroin 1,92 Coolbet

Molemmat joukkueet hävisivät edelliset ottelunsa jatkoajalla. Sekä Lukon, että JYPin alkukausi on mennyt selvästi alle odotusten. Kummankaan joukkueen joukkuepeli tai maalivahtipeli ei ole ollut vaaditulla tasolla ja räikeitä ohipelejä on sattunut kauden mittaan molemmille.

Lukko vaihtoi valmentajaa viikko sitten. Uudella valmentajalla Kari Heikkilällä on kova savotta edessään, mikäli se aikoo tosissaan kammeta Lukon sarjan pohjalta edes pudotuspeleihin. Urakkaa ei ainakaan helpota runkopelaajien loukkaantumiset. Tänään kotijoukkueelta puuttuu mm. Lauri Tukonen ja Toni Koivisto.

Vierasjoukkue on kärsinyt myös lukuisista loukkaantumisista. Nyt tilanne näyttää jo paremmalta, vaikka sivussa on edelleen luottosentteri Anssi Löfman. Maalivahdeista tänään aloittava Pekka Tuokkola on ollut selvästi Veini Vehviläistä tasaisempi.

Joukkueiden välinen ottelu lienee tasaväkinen, eikä selvää suosikkia ole. JYP on koko sarjan toiseksi huonoin vierasjoukkue, mutta kun se kohtaa sarjan heikoimman kotijoukkueen, on pelikupongille iskettävä vierasvoittoa.

Coolbetin kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset