Liiga: Hämeenlinnassa katkeaa tappioputki

Hämeenlinnassa kohtaavat tappioputkessa olevat HPK ja Ilves. Kotijoukkueella on kasvojen pesun paikka, kun taas vierasjoukkue yrittää kammeta itsensä takaisin voittokantaan kahden tiukan tappion jälkeen. Jyväskylässä siipirikkoinen JYP isännöi Kalpaa.

HPK – Ilves

Ilves ML kerroin 1,89

Otto Paajanen tekee maalin kerroin 5,40

Kumpikin joukkue on tällä hetkellä kahden ottelun tappioputkessa. Ilves hävisi molemmat ottelut maalin erolla HIFK:lle, kun taas HPK:n kahden edellisen ottelun maaliero on peräti 3-10.

HPK:n viime pelit ovat olleet synkkiä; Kuudesta edellisestä ottelusta voitto on tullut vain yhdestä. Kotijoukkue kaipaa kipeästi kapteeni Riku Håhlia ja joukkue on täysin Otto Paajasen harteilla.

Ilves vahvistui hiljattain Kai Kantolalla ja Antti Jaatisella, joista jälkimmäinen debytoi tänään Ilves-paidassa. Leveämmän materiaalin ja paremman maalivahtipelin takia Ilves katkaisee tappioputkensa ja pisteet matkaavat Tampereelle.

JYP – Kalpa

Yli 4,5 maalia kerroin 2,18

Valtteri Kemiläinen tekee maalin kerroin 9,00

JYP painii edelleen loukkaantumisten kanssa, kun kotiottelusta puuttuu Miika Lahti, Joonas Nättinen ja Jani Tuppurainen. Joukkueen otteissa poissaolot eivät ole näkyneet, sillä edellisestä kolmesta ottelusta tuloksena on kaksi voittoa.

Kalpa katkaisi tappioputkensa viime lauantaina kotonaan Pelicansia vastaan. Kuitenkin Kookoo kävi eilen hakemassa tylysti pisteet Kuopiosta ja valmentaja Pekka Virta ei varmasti halua nähdä samanlaista peliä Jyväskylässä

Lähtökohtaisesti ottelu on vähämaalinen, mutta uskon Kalpan syttyvän JYPin vieraana. JYPin viidessä edellisessä ottelussa on nähty viisi maalia joten uskotaan trendin jatkuvan.

Aiheeseen liittyvät uutiset