Liiga: Hyytyykö Tapparan meno?

Kärpät – Tappara- sarja on neljän ottelun jälkeen tasatilanteessa 2-2. Tappara vei kaksi ensimmäistä ottelua melko suvereenisti, mutta Kärpät nosti tasoaan ja vei nimiinsä seuraavat kaksi ottelua. Lauantai-illan päätteeksi Kärpillä on mahdollisuus johtaa ensimmäistä kertaa sarjaa, mutta Tapparalla on varmasti vielä sanansa sanottavana.

Kärpät – Tappara

Valinta: Tappara yli 2 maalia kerroin 2,50

Ottelusarja lähti Tapparan komennossa, mutta Kärpät nousi nopeasti tasatilanteeseen. Edellinen ottelu Hakametsässä oli täysin Patrik Laineen, Sebastian Ahon ja Jesse Puljujärven näytöstä ja vaikka Kärpät ottelun voittikin, olisi tulos voinut olla toisinkin päin.

Edellinen ottelu Raksilassa oli Kärppien näytöstä. Lukemat 4-1 eivät jättäneet kysymyksiä kumpi oli parempi joukkue. Kun Kärpät haki jatkoaikavoiton Hakametsästä, Tapparan on voitettava Kärpät Raksilassa vielä kerran, mikäli se mielii finaaleihin.

Tapparalla tulivoimaa riittää ja vaikka edellinen Raksilan visiitti tuotti vain yhden maalin, voi pelkästään Patrik Laine heittää helposti muutaman häkin. Kristian Kuuselan paluu kokoonpanoon vahvistaa entisestään vierasjoukkueen hyökkäysvoimaa.

Kotijoukkue lähtee suosikkina otteluun, mutta Tapparan tulivoima tuskin hyytyy pohjoisessa.

Aiheeseen liittyvät uutiset