Liiga: Ilves haastaa Ässät

Illan liigakierrokselta poimitaan pari mielenkiintoista pelikohdetta. Porissa Ässät isännöi Ilvestä ja Kuopion KalPa matkaa Turkuun TPS:n vieraaksi. Molempiin otteluihin löytyy Coolbetiltä erityisen houkuttelevat kertoimet.

Ässät – Ilves

Valinta: Ilves ML kerroin 2,42 Coolbet

Tampereen Ilves on aloittanut kauden todella pirteästi. Yhdeksästä ottelusta 15 pistettä on varsin mukiinmenevä saldo. Suurin menetys Ilvekselle oli Sami Sandellin kauden päättyminen. Kultakypärää kantaneen sentterin menettäminen tässä vaiheessa kautta on valtava menetys tupsukorville.

Ässät on alun kankeuden jälkeen päässyt juonen päästä kiinni. Porilaiset porskuttavat kolmen ottelun voittoputkessa kun niin Pelicans, Sport kuin Lukkokin ovat kaatuneet vähämaalisissa kamppailuissa. Patapaitojen heikkous on lähinnä maalinteko, sillä joukkue on tehnyt vain keskimäärin 1,6 maalia ottelua kohti.

Illan ottelu on lähtökohdiltaan tasainen ja vähämaalinen. Tämä osaltaan suosii Ilvestä, sillä joukkue on omiaan tasaisissa väännöissä. Ässät on hienoinen ennakkosuosikki, mutta Ilveksen venymiskykyä ei pidä aliarvioida. Ilves lopullisena voittajana kelpaa kupongille.

TPS – KalPa

Valinta: Yli 4,5 maalia kerroin 2,20 Coolbet

TPS on ollut kotikentällään vakuuttava. Neljästä kotiottelusta 11 pistettä on todella kova saldo. Vaikka vastaan tulee kauden hyvin aloittanut KalPa, on TPS selvä suosikki otteluun lähdettäessä. ’

Molemmista joukkueista löytyy hyvin tulivoimaa. TPS:ltä löytyy Tomi Kallion, Dave Spinan ja Ilkka Heikkisen kaltaisia pelimiehiä, kun taas KalPalta löytyy hyvin kauden aloittaneet Janne Keränen ja Jaakko Rissanen.

Molemmilla joukkueilla on allaan CHL-ottelut, joista KalPa jatkoi kuudentoista parhaan joukkoon, kun taas TPS putosi HIFK:lle. Turkulaisilla lisäpanosta otteluun tuo voiton tullen sarjan kärkipaikka.

Kertoimien valossa ottelu on todella vähämaalinen, sillä Coolbetillä raja on laskettu 4,5 maalista tasan 4 maaliin. Kuitenkin molemmilla joukkueilla on sen verran hyökkäysvoimaa, että yli neljä maalia ei olisi mikään suuri yllätys. Overi reilulla kertoimella on hyvä pelivalinta.

Coolbetin kertoimiin tästä!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset