Liiga: Ilves isännöi Pelicansia

Liigaa pelataan yhden ottelun voimin Euro hockey tourin jäljiltä. Ilves isännöi Pelicansia päivän ainoassa Liiga-kamppailussa. Kumpikin joukkue lähtee eri tilanteista otteluun ja onkin mielenkiintoista nähdä kumpi joukkueista on käyttänyt EHT-tauon paremmin hyväkseen.

Ilves – Pelicans

Yli 4,5 maalia kerroin 2,00

Markku Flinck tekee maalin kerroin 4,35

Ilves on pelannut kolme edellistä otteluaan kotonaan, mutta saldo ei kotijoukkuetta mairittele: kaksi tappiota ja vain yksi voitto. Kotonaan Ilves on pelannut ajoittain pirteästi, mutta tupsukorvat ovat usein sössineet voiton joko heikolla puolustuspelillä tai kehnolla viimeistelyllä.

Usein Ilveksen hyvää puolustuspeliä on seurannut heikompi hyökkäyspeli ja toisinpäin. Kun tähän lisätään maalivahti Hannu Toivosen ajoittain heikommat pelit ja osittain huono tuurikin, on Ilveksen soppa valmis.

Pelicansilla parannuspotentiaalia

Toisin kun Ilveksen, Pelicansin pelit ovat kulkeneet selvästi parempaan suuntaan kauden alusta. Lokakuun aikana Pelikaani ryhmää vaivasi tuskallinen loukkaantumissuma, mutta toisin kuin yleensä, Pelicans-ryhmä nosti tasoaan loukkaantumisista huolimatta.

Pelicans-ryhmässä on huikeasti parannuspotentiaalia ja kun maalivahtipeli saadaan tarvittavalle tasolle, taistelee Pelicans tiukasti pudotuspelipaikoista.

Ilveksen kotiotteluissa on verkot heiluneet tasaista tahtia. Kummallakin joukkueella on runsaasti parantamisen varaa, joten maaleja nähdään molemmissa päissä.

Aiheeseen liittyvät uutiset