Liiga: Jatkaako HIFK Ässien tappioputkea?

Liigaa pelataan tänään kolmen ottelun verran. Me nappaamme betsit kahteen: Sport – Ilves sekä Ässät – HIFK- otteluihin.

Sport – Ilves

Sport kerroin 2,20

Ilves nappasi kotivoiton Pelicansista voittomaalikilpailun jälkeen tiistaina. Ilveksen pelissä on vielä runsaasti parannettavaa, mutta Pelicans-voitto on jo hieman lupauksia herättävä. Sportia vastaan Ilveksen maalilla aloittaa Henri Kiviaho.

Sportin saldo viidestä edellisestä ottelusta on kaksi voittoa ja kolme tappiota. Ilves voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen Tampereella 4-2 ja Sport halajaa varmasti revanssia tuosta ottelusta.

Ilvekselle ei voi luvata helppoa vierasmatkaa Vaasaan, sillä Sport on kotonaan erityisen vaikea vastus kenelle tahansa. Kotivoitto mahtuu helposti lapulle.

Ässät – HIFK

HIFK kerroin 2,01

Kotijoukkueen viisi edellistä ottelua eivät ole mairittelevaa luettavaa: yksi voitto ja neljä tappiota. Ässät aloitti todella väkevästi kotikaukalossaan ja hetken näytti siltä, että Ässät pääsee EHT-tauolle ilman kotitappioita. Suunta on näyttänyt viimeaikoina alaspäin  ja edellisissä kotiotteluissa tappio JYPille ja Lukolle.

HIFK kärsi yllättäen kotitappion Pelicansille 0-2. Tätä ennen HIFK voitti Bluesin ja HPK:n murska lukemin. Paperilla HIFK näyttää todella hyvin rakennetulta joukkueelta ja Siim Liivik vahvistaa joukkuetta entisestään.

Vierasjoukkue on tällä hetkellä parempi joukkue. Vaikka otteluita ei paperilla voiteta, on HIFK:n kerroin vastustamaton.

Aiheeseen liittyvät uutiset