Liiga: Jatkaako Kalpa voittoputkeaan?

Perjantai 13 tuo mukanaan viiden ottelun verran kotoista jääkiekkoa. Vihjeet napataan Pelicansin ja Kalpan, sekä HIFK – Kookoo – kamppailuihin. 

Pelicans  – Kalpa

Kalpa ML kerroin 1,93

Kalpa porskuttaa menemään Liigassa ja tällä tahdilla tulee nousemaan sarjataulukossa runsaasti sijoja ylöspäin. Sarjakärki Tapparaa vastaan haettu 1-2 voitto tuli tylyllä puolustuspelaamisella sekä hyvällä viimeistelyllä.

Pelicans hävisi edellisen ottelunsa Ilvestä vastaan tiukan taiston jälkeen voittomaalikilpailussa. Joukkue taisteli sitkeästi ja tasoitti ottelun ilman maalivahtia aivan varsinaisen peliajan lopussa.

Pelicans on sitkeä joukkue eikä se ole varmasti helposti voitettavissa kotonaan. Kuitenkin vierasjoukkueen tyly tapa nollata vastustaja ja tehdä itse harvoista paikoista maali, on tällä hetkellä myrkkyä monelle joukkueelle.

HIFK – Kookoo

Alle 4,5 maalia kerroin 2,11

HIFK on otteluun lähdettäessä suuri ennakkosuosikki. Kotijoukkue paukutteli lokakuun ajan tasaisesti yli kolme maalia per ottelu kotonaan ja jäi vain kerran alle kahden maalin. HIFK pelasi eilen fyysisesti raskaan ottelun Porissa ja on mielenkiintoista seurata kuinka joukkue on tästä palautunut.

Kookoo nollasi tylysti edellisessä ottelussaan JYPin lukemin 3-0. Kouvolalaiset ovat löytäneet maalinteon juonesta kiinni, sillä edellisessä kolmessa ottelussa vastustajan verkko on heilunut kymmenen kertaa.

Edellinen kohtaaminen päättyi 1-3 HIFK:n vierasvoittoon. Jos HIFK:lla jalka painaa eilisen ottelun jäljiltä, voi Kookoolla olla mahdollisuudet jopa ottelun voittoon. Underilla saa perjantai-illan ratoksi runsaasti jännitettävää!

Aiheeseen liittyvät uutiset