Liiga: Jatkaako Lukko voittokulkuaan?

Liiga jatkuu tiiviinä rypistyksenä kohti lauantain kuuden ottelun kierrosta. Jatkaako Lukko huimaa voittoputkeaan Kalpan vieraana vai saako kotijoukkue vihdoin maalihanat auki?

Kalpa – Lukko

Lukko kerroin 2,30

Lukko porskuttaa sarjan kärjessä, mutta joukkue ei voi hengähtää, sillä peräti viisi joukkuetta majailee pisteen päässä. Edellinen kotiottelu Saipaa vastaan oli puhdasta dominointia. Puolustuspeli toimii ja Ryan Zapolski on viimeisenä LUKKONA maalissa.

Kalpa on jäänyt maaleitta kahdessa edellisessä ottelussa. Hyökkäyspeli on jäätynyt pahasti maalintekohetkillä ja Janne Keränen on käytännössä vastannut joukkueen maalinteosta.

Lukko on pelannut erinomaisesti viimeaikoina, eikä ole syytä olettaa että lento katkeaisi tehottoman Kalpan vieraana.

Tappara – HPK

Yli 4,5 maalia kerroin 1,68

Tappara on parantanut otteitaan viimeaikoina selvästi. Vaikka edellinen peli Vaasassa päättyi tappioon voittolaukauskilpailun jälkeen, on Tappara ehdoton ennakkosuosikki HPK:ta vastaan.

HPK:n peli ailahtelee paljon ottelusta toiseen. Viime viikolla HPK taisteli kunniakkaasti pisteen HIFK:ta vastaan, mutta seuraavassa pelissä Blues oli selvästi parempi lukemin 0-3

Tapparan hyökkäyskalusto on ehdottomasti sarjan parhaimpia, ja ratkaisijoita löytyy laajalta rintamalta. HPK tuskin jää nollille, mutta helppoa iltaa ei sille voi luvata.

Muita vihjeitä kierrokselle lyhesti:

Kookoo yli 1,5 maalia kerroin 1,78

Patrik Laine maalintekijä kerroin 2,60

Aiheeseen liittyvät uutiset