Liiga: Jatkaako Tappara dominointia?

TPS matkaa Jyväskylään pesemään kasvojaan 2-7 Tappara-tappion jäljiltä. Maalaako Eric Perrin entistä kotiseuraansa vastaan? Entä jatkaako Tappara dominoivia esityksiään Kisapuistossa?

Saipa – Tappara

Saipa ML kerroin 1,96

Chad Rau tekee maalin kerroin 3,25

Saipan kaksi edellistä kotipeliä ovat menneet yllävästi penkin alle. Ensin TPS haki tylysti 1-4 vierasvoiton ja heti perään HPK nappasi pisteet mukaansa 3-4 voittomaalikilpailun jälkeen.

Tappara takoi ensimmäisessä erässä viisi maalia TPS:n verkkoon, mutta samanlaista maali-iloittelua tuskin on luvassa. Vierailijoiden maalilla aloittaa täänään Dominik Hrachovina.

Kertoimien valossa Tappara on nostettu ennakkosuosikiksi otteluun lähdettäessä. Edellisessä ottelussa Tappara yllätti TPS:n ”housut kintuissa” ja tulos ei täysin kerro koko totuutta. Toki Tappara johtaa sarjaa ja on ehdottomasti sarjan parhaita joukkueita, mutta vieraspelit Kisapuistossa ovat vaikeita joukueelle kuin joukkueelle.

JYP – TPS

TPS yli 2,5 maalia kerroin 2,17

Eric Perrin tekee maalin kerroin 4,40

Dave Spina tekee maalin kerroin 4,50

Vierasjoukkue tulee varmasti sisuuntuneena illan otteluun. TPS ei missään nimessä ole niin surkea joukkue mitä tulos antaa ymmärtää ja joukkue yrittää varmasti pestä kasvojaan vieraskaukalossa.

JYPillä on allaan neljä peräkkäistä tappiota kotikaukalossa ja kotijoukkue haluaa tähän nopean muutoksen. Loukkaantumistilannekin alkaa hieman helpottaa, kun Joonas Nättinen tekee paluun kokoonpanoon.

Kummallakin joukkueella motivaatiota illan otteluun siis riittää. TPS:n maalimäärälle annetaan yllättävän hyvää kerrointa, johon on pakko tarttua. Eric Perrinin maalista vanhaa kotiseuraansa vastaan tarjotaan myös mukavaa kerrointa!

Aiheeseen liittyvät uutiset