Liiga: Jatkuuko HIFK:n voittoputki?

Illan kahteen Liiga kamppailuun löytyy mielenkiintoista pelattavaa. HIFK isännöi loukkaantumisista kärsivää JYPiä ja Kärpät matkustaa Tampereelle Tapparan vieraaksi.

HIFK – JYP

HIFK -1,5 kerroin 2,10

Kotonaan HIFK on napsinut pisteitä tasaiseen tahtiin, mutta edellinen kolmen pisteen kotivoitto on parin viikon takaa. CHL:ssä tie tyssäsi tiistaina, mutta Liigassa HIFKiltä on lupa odottaa vahvoja otteita.

JYPin sairastupa näyttää tuskaisen pitkältä: Jani Tuppurainen, Joonas Nättinen ja Tuomas Tarkki ovat kaikki poissa HIFK ottelusta. Poissaolojen myötä JYPiltä puuttuu paras pistemies sekä ykkösmaalivahti.

Jos HIFK pelaa JYPiä vastaan samalla tavalla mitä se Oulussa Kärppiä vastaan pelasi, jatkuu voittoputki takuulla!

Tappara – Kärpät

Kärpät ML kerroin 1,92

Paperilla ottelusta on tulossa todella tasaväkinen. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla ja kummallakin joukkueella on yhtä paljon päästettyjä maaleja. Myös CHL:ssä taival jatkuu molemmilla joukkueilla tiistaisien voittojen jälkeen.

Kärpät kärsi HIFK tappion ennen CHL otteluita. Vaikka Kärpät oli ensimmäisen erän jälkeen 0-2 tappiolla, valmentaja Lauri Marjamäki kehui vuolaasti joukkueensa esitystä. Kärpät tulee peliin varmasti samanlaisella asenteella kuin HIFK otteluun, joten Hakametsässä on luvassa varsin viihdyttävä jääkiekko-ottelu!

Tapparan kotiottelut ovat olleet tiukkoja kamppailuja Pelicans ottelua lukuunottamatta. Tappara on hienoinen suosikki kotietunsa takia, mutta Kärppien hivenen parempi kerroin houkuttaa enemmän.

Aiheeseen liittyvät uutiset