Liiga: Jatkuuko Jukureiden tappioputki?

Kuuden ottelun kierrokselta napataan tällä kertaa kaksi kohdetta. SaiPa sai katkaistua neljän ottelun tappioputken vieraskentällä Sportia vastaan. Tänään se kohtaa Mikkelissä kahden ottelun tappioputkessa olevan Jukurit. KooKoon ja Lukon välisestä ottelusta povataan runsasmaalista vaikka varsinkin Lukko on pelannut puolustussuuntaan hyvin viime aikoina. 

KooKoo – Lukko

Valinta: Alle 4,5 maalia kerroin 2,01 Coolbet

KooKoo on heilutellut maaliverkkoja tiuhaan edellisissä kolmessa ottelussa. Myös pistetili on karttunut kotivoitolla JYPistä sekä vierasvoitolla Pelicansista. Vaikka Pelicans tulikin ottelussa rinnalle ja ohi, pelasi Kookoo järkevästi ja kiri lopussa ohi.

Lukon kolmen ottelun voittoputki katkesi lauantaina Porissa. Tätä ennen Lukko kävi nollaamassa Ilveksen ja HIFK:n vieraissa ja otti tyylikkään 4-1 kotivoiton Sportista. Lukon taso on tasaantunut joulua kohti. Kaapo Kähkönen on maalinsuulla parantanut selvästi otteitaan, kuten koko Lukon joukkue.

KooKoon maalirikkaitten otteiden myötä underin kertoimet ovat kivunneet kahden pintaan. KooKoon maali-iloittelut tuskin jatkuvat kauan ja kun Lukon puolustus- ja maalivahtipeli ovat parantuneet, pystyy kupongille heittämään rohkeasti underia.

Jukurit – SaiPa

Valinta: SaiPa Moneyline kerroin 2,17 Coolbet

Kotijoukkue Jukureiden meno on joulua kohti hiipunut selvästi. Kuudesta edellisestä ottelusta sarjanousija on napannut vain kaksi voittoa. Kotijoukkue haluaa varmasti lisää pisteitä ennen joulutaukoa, sillä tilanne sarjankeskikastissa on tiukka.

Kymmenen pistettä vähemmän kerännyt SaiPa ei ole sekään pelannut kummoisesti viime aikoina. Lauantaina se sai poikki neljän ottelun tappioputken, kun se kaatoi vieraskentällään Sportin voittolaukauskilpailun jälkeen lukemin 2-3.

Huomion arvoista on, että TPS-ottelussa Jukureiden keskustan puolustus oli pahasti helisemässä ja TPS saikin luotua useita vaarallisia tilanteita juuri keskustan kautta. Jukureiden edellisessä kotiottelussa Kärpät käytti jalkavoimaa julmasti hyväkseen eikä Jukureiden puolustajat pysyneet perässä alkuunkaan. SaiPalla on riittävän hyvät maalinsylkijät kehissä, joten Jukureiden tappioputki jatkuu.

Coolbetin kohtesiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset