Liiga: Jatkuuko Pelicansin lento?

Pelicans rymisteli eilen meidän ainoan vihjeen avauserässä roskiin. Lukko oli täysi vastaantulija kun Pelicans paukutti ensimmäiseen erään peräti neljä maalia. Hyvään vireeseen päässyt Pelikaanimiehistö sekä pitkään levännyt Sport mahtuvat päivän neljästä pelistä kupongille.

Ässät – Pelicans

Valinta: Pelicans kerroin 2,75 Coolbet

Pelicans kävi eilen löylyttämässä Rauman Lukkoa lukemin 3-6. Pelikaanien alkukausi on alkanut todella hyvin, vaikka kauden kahdessa ensimmäisessä pelissä ei maaliverkot heiluneetkaan. Lahtelaisilla ratkaisijoita riittää ja maalivahtipeli on tarvittavalla tasolla.

Samaa ei voi sanoa patapaidoista. Ässät ei ole onnistunut maalinteossa ja puolustuspeli ei ole toiminut millään mittarilla. Jyrki Aholla on kova urakka edessään, sillä kuuden ottelun jälkeen joukkue on edelleen ilman kolmen pisteen voittoa.

Viime kauteen verrattuna Pelicans ei ole ottanut typeriä jäähyjä ja joukkuepeli on paljon kurinalaisempaa. Kun tämä yhdistetään hyvään maalivahtipeliin, on Ässillä hurja työ kotikentällään pitää Pelikaanilauma kurissa. Pelicansin nykyvire huomioon ottaen pelikupongille on pakko iskeä vierasvoittoa.

KooKoo – Sport

Valinta: Sport kerroin 2,75 Coolbet

KooKoo pelasi eilen Tampereella Ilvestä vastaan heikoin tuloksin. Ilves lähetti lopulta KooKoon kotimatkalle ilman pisteitä ottelun päättyessä kotijoukkueen hyväksi 5-3. Kouvolalaiset joutuvat heti perään kovaan testiin, sillä Sport on saanut levätä viime viikon lauantaista saakka.

Sport hävisi edellisen ottelun kotikaukalossaan tiukan taiston jälkeen TPS:lle lukemin 1-2. Ottelu venyi aina jatkoajalle asti. Kouvolaan matkaa varmasti tiivisti puolustava Sport, sillä neljässä ottelussa vain kuusi päästettyä maalia kertoo puolustuksen pitävyydestä.

KooKoon puolustus ei ole ollut samalla tasolla. Viidessä ottelussa 19 päästettyä maalia ei ole mairitteleva lukema. Kotikaukalossaan KooKoo on puolustanut huomattavasti paremmin, mutta samalla hyökkäyspeli on kärsinyt merkittävästi.

Kun KooKoo joutuu pelaamaan toisen ottelun todella lyhyellä valmistautumisajalla, on pidempään levänneen Sportin kelkkaan pakko hypätä. Lukemat pysynevät maltillisena ja suosivat täten vierasjoukkuetta.

Coolbetin kohteisiin tästä!

Coolbetin viikkokilpailuihin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset