Liiga: Jatkuuko Saipan ja Ässien kotitaika?

Liigassa Saipa ja Ässät ovat ainoat joukkueet jotka ovat vielä ilman tappiota kotikaukalossaan. Tänään Saipa kohtaa TPS:n ja Ässät isännöi uudistetussa Isomäen jäähallissa.

Saipa – TPS

Saipa kerroin 2,15

Lappeenrantalaiset ovat olleet todella vahvoja kotonaan. TPS:n vieraspelaaminen ei ole ollut missään nimessä sarjan kärkitasoa, mutta nyt TPS pääsee kohentelemaan vierastilastoaan 4-2 Ilves voitto allaan.

TPS:n maalilla aloittaa Saipaa vastaan Aleksandar Georgiev, joka ei ole alkukaudesta vakuuttanut. Yli kahden päästetyn maalin keskiarvolla ja 90.28 torjuntaprosentti oikeuttaa maalivahtitilastossa sijalle ynnä muut.

Gorgievin puolustukseksi Teemu Lassilan tilastot eivät ole järin paremmat, mutta Lassilan pelatessa TPS on voittanut selvästi enemmän.

Saipa kelpaa ilman loukkaantunutta Petteri Nokelaistakin helposti pelilapulle!

Ässät – Sport

Ässät yli 2,5 maalia kerroin 1,86

Ässät on esiintynyt uudistetulla Isomäen jäähallissa tyylikkäällä tavalla. Patapaidat ovat ilman tappiota kotiareenallaan, eikä vierasjoukkue pääse koskaan helpolla.

14 maalia vain kolmessa kotiottelussa kertoo siitä että patapaidat viihtyvät varsin mainiosti uudessa hallissaan. Jarno Kärki on ollut viimeaikoina hyvässä pistevireessä ja on ehdottomasti kotijoukkueen vaarallisin pelaaja.

Sport on edelleen ilman vierasvoittoa ja Porista sitä on hankala lähteä hakemaan. Pelataan kuitenkin varman päälle ja toivotaan että Ässien maalivire kotikaukalossa jatkuu!

Aiheeseen liittyvät uutiset