Liiga: Vieläkö Ilves rämpii?

Eilen Liigassa TPS ja Sport kävivät ryöväämässä pisteet Lappeenrannasta ja Porista. Tämä tietää sitä että yksikään jokkue ei ole pystynyt pitämään kotisaldoaan puhtaana. Jatkuuko tänään vierasjoukkueiden hyvä vire, kun Ilves ja HPK ovat tienpäällä?

Blues – Ilves

Ilves ML kerroin 2,18

Ottelu on kahden, tällä hetkellä huonosti pelaavan joukkueen kamppailu. Ilveksellä on allaan peräti viisi tappiollista ottelua, kun taas Blues on voittanut kuudesta edellisestä ottelusta vain yhden.

Blues häväsi edellisen ottelunsa 2-3 kiihkeiden vaihdein jälkeen. Ilves ei tule kumartelemaan vieraskaukalossa, joten erikoistilanteet saattavat nousta ratkaisevaan rooliin. Bluesin ylivoima toimi kohtalaisesti Pelicansia vastaan, mutta Ilvestä vastaan tulosta täytyy tulla tehokkaammin.

Ilveksen hieno alkukausi on valumassa hukkaan ja joukkue onkin tippunut sarjataulukossa kahdeksanneksi. Kurssi olisi käännettävä nopeasti, sillä tiukat tappiot syövät pelimieltä enemmän kuin tarpeeksi.

Pelicans – HPK

HPK ML kerroin 2,40

Pelicans palasi voittojen tielle voitettuaan Bluesin keskiviikkona. Peli oli raskas ja pelikaanien kokoonpanosta puuttuu HPK:ta vastaan Ben Blood pelikiellon vuoksi. Pelicansin kokoonpano on vaihdellut muutenkin lukuisten loukkaantumisten takia, eikä puolustaja Bloodin poissaolo ainakaan helpota tilannetta.

HPK:n loukkaantumistilanne ei näytä sen paremmalta kuin Pelicansin. Eetu-Ville Arkiomaa loukkaantui JYPiä vastaan ja Martti Järventie jätti myös ottelun kesken. Riku Hahl palaa kokoonpanoon loukkaantumisen jäljiltä ja tuo varmasti leveyttä ja varmuutta Hämeenlinnalaisten peliin.

HPK on saanut valmistautua pidemmän aikaa otteluun ja Pelicansin loukkaantumiset saattavat sotkea kotijoukkueen pelaamista entisestään. HPK:n moneyline on kokeilemisen arvoinen

Aiheeseen liittyvät uutiset