Liiga: Joko SaiPa onnistuu kotona?

SaiPa väisti ensimmäisen luodin lauantaina, kun se haki vierasvoiton Jyväskylästä. Tänään SaiPan on päästävä voiton makuun myös kotonaan, mikäli se halajaa mitalipeleihin. 

SaiPa – JYP

Valinta: SaiPa -1 kerroin 3,00

SaiPa pelaa jälleen selkä seinää vasten, kun se isännöi kuudennessa ottelussa JYPiä. Lappeenrantalaiset väistivät ensimmäisen luodin lauantaina 2-3 vierasvoitolla, mutta sarjan ensimmäinen kotivoitto on tultava, mikäli Sputnikit aikovat taistella jatkoon pääsystä.

Kotiluolassaan SaiPa on tehnyt kahdessa ottelussa kolme maalia ja omassa päässä verkko on heilunut jo kahdeksan kertaa. Illan otteluun SaiPan on löydettävä uusi vaihde hyökkäyspeliin, mutta ennen kaikkea parannettava puolustuspelaamistaan.

SaiPa on ollut aktiivisempi osapuoli ensimmäistä ottelua lukuun ottamatta kaikissa otteluissa. JYP on ollut tehokkaampi paikan tullen, mutta on varmaa, että SaiPalle aukenee ottelussa riittävästi tekopaikkoja useampaan maaliin.

JYP on hallinnut sarjaa, mutta ratkaiseva iskua sarjan päättämiseksi siltä ei tunnu löytyvän. SaiPalla on hyvä sauma iskeä sarja tasoihin, mutta se vaatii pelin parantumista joka osa-alueella.

Aiheeseen liittyvät uutiset