Liiga: Jukurit jatkaa vahvaa tekemistä

Seitsemän ottelun kierrokselta pelikupongille tarttui kaksi pelikohdetta. Vahvasti viime aikoina esiintynyt Jukurit isännöi valmentajansa vaihtanutta KooKoota. Porissa Ässät isännöi sarjakakkosta KalPaa. 

Jukurit – KooKoo

Valinta: Jukurit kerroin 2,05 Coolbet

Kauden sensaatio joukkue Jukurit isännöi maanantaina valmentajalleen potkut antanutta KooKoota. Kouvolalaisten peräsimeen hypännyt Tuomas Tuokkola joutuu kovan paikan eteen, sillä KooKoon peli ei ole kulkenut viime kauden tapaan.

Jukurit kuritti lauantaina sarjajumbo Lukkoa Raumalla lukemin 1-7. Dufvan miehistö on ollut todella vakuuttavassa vireessä. Kotiyleisön edessä on kaatunut niin KalPa, Pelicans kuin Tapparakin, joten Etelä-Savolaisia ei kotikentällään pidä aliarvioida.

KooKoon esitykset vieraskaukaloissa ovat olleet aneemisia. Viime viikolla Vaasassa Sportin vieraana pelatessa KooKoo pääsi kahden maalin johtoon, mutta hävisi pelin lopulta aivan pelin viime hetkillä.

Valmentajan vaihdoksesta toipuva KooKoo joutuu otteluun liian lyhyellä valmistautumisajalla. Kotijoukkueen suora voitto tuo rahat kaksinkertaisena takaisin.

Ässät – KalPa

Valinta: Yli 4,5 maalia kerroin 2,01 Coolbet

Ässien kolmen ottelun voittoputki katkesi viime lauantaina JYPin vieraana. Sarjataulukossa viidentenä oleva patamiehistö on pelannut niin kotonaan, että vieraissa tasaisesti. Maalinteko on patapaidoille maistunut, sillä neljässä edellisessä ottelussa porilaiset ovat heilutelleet maaliverkkoja 16 kertaa.

Jos kotijoukkueella on peli kulkenut niin samaa voi todellakin sanoa vierasjoukkue KalPasta. Viiden ottelun voittoputkessa porskuttava KalPa on sarjan kuumin joukkue. Huomion arvoista on, että kaikki voittoputken voitot ovat tulleet varsinaisen peliajan puitteissa.

Molemmat joukkueet ovat kunnostautuneet maalinteossa viime aikoina. KalPan Matias Myttynen valittiin viime viikon tulikuumaksi pelaajaksi. Myttynen on takonut viimeiseen neljään otteluun tehot 4+3. Myös Myttysen ketjukaveri Jesse Mankinen on ollut loistavassa vireessä.

Ottelua on ennakoitu vähämaaliseksi, mutta molempien joukkueiden viime aikaiset otteet huomioiden pelissä voidaan hyvinkin nähdä useampi maali. Yli 4,5 maalia kelpaa niukasti kupongille.

Coolbetin kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset