Liiga: KalPa jahtaa neljättä voittoa HPK:sta

Viikonloppu alkaa seitsemän ottelun merkeissä. Hakeeko KalPa jo neljännen voittonsa HPK:sta? Entä lähteekö Ässien peli luistamaan valmentajan vaihtumisen myötä? 

HPK – KalPa

Valinta: Kalpa -0,5 kerroin 2,23

KalPa pelasi keskiviikkona erinomaisen kotipelin Pelicansia vastaan. Kuopiolaiset saivat luotua useita pitkiä hyökkäyksiä ja mikä parasta, viimeistely oli mallikasta. Eero Kilpeläinen pelasi hyvän ottelun Pelicansia vastaan ja jatkaa tänään Kuopiolaisten maalilla.

HPK lähti keskiviikkona maalinteko-kilpailuun, siinä onnistumatta. HPK on päästänyt viidessä edellisessä ottelussa 21 maalia eli neljä maalia ottelua kohti. Kerhon on ehdottomasti puolustettava paremmin, mikäli se aikoo takaisin voittokantaan.

KalPa on voittanut kaikki kauden kolme edellistä kohtaamista maalierolla 11-3. Kerhon on puolustettava paremmin, mikäli se mielii pysäyttää hyvin hyökkäävän KalPan.

Ässät – Lukko

Valinta: Lukko yli 2,5 maalia kerroin 2,08

Molemmat joukkueet lähtevät illan kamppailuun kahden ottelun tappioputkessa. Ässät kärsi huonon esityksen jälkeen 3-6 tappion Sportille, kun taas Lukko tuhri kaksi kertaa johtonsa 3-2 tappiossa TPS:lle.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvan kauden aikana peräti viidesti, voittojen ollessa Lukolle 3-2. Ässät oli viimeksi parempi kotonaan lukemin 5-3, mutta tämän jälkeen Ässien peli on mennyt selvästi huonompaan suuntaan.

Ässien maalilla aloittaa tänään Ari Ahonen, joka on jäänyt selvään kakkosmaalivahdin rooliin kuluvalla kaudella. Pekka Rautakallion potkut tuskin piristävät patapaitoja kahden heikon ottelun jälkeen, joten vierasjoukkueen kelkkaan on helppo hypätä.

Kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset