Liiga: KalPa ryöstöretkellä Jyväskylässä

Kuuden ottelun kierrokselta poimitaan pari mielenkiintoista kohdetta. Sarjakakkonen KalPa matkaa Jyväskylään JYPin vieraaksi. Savolaiset ovat olleet erinomaisessa iskussa koko kauden ja eikä olisi suurikaan yllätys, jos pisteet matkaisivat Kuopioon. Oulussa heikosti kauden aloittanut Kärpät isännöi ailahtelevasti pelannutta Pelicansia.

JYP – KalPa

Valinta: KalPa Moneyline kerroin 2,33 Coolbet

JYP pelasi viimeksi viime viikon torstaina, jolloin TPS kävi hakemassa tylysti pisteet Jyväskylästä lukemin 1-3. Koko ottelu oli melkoista roiskimista molemmilta joukkueilta, mutta TPS oli selvästi parempi luomaan maalintekotilanteita ja vei ansaitusti pisteet Turkuun.

KalPa on selvästi tämän hetken JYPiä vahvempi joukkue. Kahden ottelun voittoputkessa porskuttava KalPa on ollut JYPille muutenkin hankala vastus. Kauden alussa kuopiolaiset olivat kotonaan vahvempia voittolaukauksien jälkeen, eikä jatkoajalle tai voittolaukauksille päätyminen olisi yllätys tänäänkään.

Kärpät – Pelicans

Valinta: Alle 4,5 maalia kerroin 1,85 Coolbet

Kotijoukkue Kärpät kärsi lauantaina tylyn 4-0 vierastappion TPS:lle. Oululaiset ovat vahvistuneet viime aikoina nimekkäillä pelaajilla Jan Hruskalla sekä Jiri Tlustyllä. Turussa vahvistukset eivät esittäneet kummoisia otteita.

Pelicans on pelannut ailahtelevasti viime peleissä. Viisi päivää takaperin Mikkelissä Pelicans ei saanut juuri mitään aikaiseksi, mutta viime lauantain pelissä Kookoota vastaan nähtiin tavanomaista Pelicans-peliä. Pelicansin peli-ilme on vaihdellut suuresti kauden aikana ja ajoittain peli on läikkynyt yli.

Ottelu motivoi varmasti molempia joukkueita, mutta maali-iloittelua tiistai-illassa tuskin tullaan näkemään. Kummankaan joukkueen kyytiin ei uskalla tällä kertaa hypätä, mutta alle 4,5 maalia takaa mukavasti jännitystä otteluun.

Coolbetin kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset