Liiga: KalPa vahvoilla Lukkoa vastaan

Lauantain kierros pitää sisällään kuusi ottelua. Mielenkiintoisimmat pelikohteet löytyvät Raumalta Lukon ja KalPan välisestä kohtaamisesta. Myös TPS-HIFK ottelusta löytyy pelikupongille täytettä.

Lukko – KalPa

Valinta: KalPa kerroin 2,75 Coolbet

       &     Yli 4,5 maalia kerroin 2,03 Coolbet

KalPa palasi takaisin voittokantaan torstaina hakemalla tyylipuhtaan 2-3 vierasvoiton TPS:tä. Ennakkoon vähämaaliseksi kamppailuksi povattu ottelu repesi ottelun jälkimmäisellä puoliskolla, kun KalPa karkasi nopeasti 0-3 vierasjohtoon, josta TPS ei enää maalia lähemmäs kyennyt.

TPS:ä vastaan varsinkin KalPan toinen hyökkäysketju loi paljon vaaarallisia tilanteita ja oli muutenkin KalPan vaarallisin koostumus. Lukko saa olla kotikaukalossaan todella tarkkana myös erikoistilanteissa, sillä KalPan ylivoima on sarjan viidenneksi parasta.

Jos kaksi CHL-ottelua lasketaan mukaan, on Lukko voittanut viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden. Kun vastaan tulee yksi sarjan kärkijoukkueista, ei raumalaisille voi povata helppoa lauantai-iltaa. Maaliverkko heilunee varsinkin kotijoukkueen päädyssä, joten KalPan voiton lisäksi napataan overi kupongille.

TPS – HIFK

Valinta: HIFK ML kerroin 2,12 Coolbet

Joukkueet ottivat yhteen CHL:n puolella kuluvalla viikolla. Jatkoon eteni lopulta HIFK voittolaukauskilapailun jälkeen lukemin 5-4. Liigan puolella molemmat joukkueet  kärsivät torstaina tappion, HIFK SaiPalle ja TPS KalPalle, eli otteluun lähdetään samankaltaisista lähtökohdista.

HIFK on Kärppien ohella yksi alkukauden suurimmista alisuorittajista liigakaukaloissa. Keskikastiin vajonnut HIFK ei ole pelannut odotetulla tavalla ja niin pelaajat kuin fanitkin odottavat varmasti tason nostoa. Paluun HIFK:n kokoonpanoon tekee isokokoinen puolustaja Joe Finley.

TPS pelasi torstaina heikohkon ja kurittoman ottelun KalPaa vastaan. HIFK:ta vastaan kurittomuuteen ei ole varaa, sillä vierasjoukkueelta löytyy ylivoimasta ratkaisijoita useampi kappale.

Ottelu on lähtökohdiltaan tasainen, eikä jatkoaika olisi mikään yllätys. HIFK on kaapinut pisteet jatkoajan jälkeen hyvällä saldolla, joten vierasjoukkue lopullisena voittajana kelpaa pelikupongille.

Coolbetin kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset