Liiga: Katkeaako JYPin voittoputki?

Illan neljästä ottelusta katseet kääntyvät ennalta tasaväkisimpään, JYPin ja KalPan kohtaamiseen. Jatkaako JYP voittoputkeaan vai hakeeko KalPa pisteet mukanaan?

JYP – KalPa

Valinta: KalPa kerroin 2,50

Valinta: KalPa yli 2,5 maalia kerroin 2,70

Ottelu on kahden voittoputkessa kiitävän joukkueen kamppailu. JYPillä voittoputki on venynyt peräti viiden, KalPalla kolmen ottelun mittaiseksi. JYP on parantanut selvästi otteitaan alkukaudesta, kun taas KalPa on esittänyt tasaisia otteita jo pidemmän aikaa.

JYP on lukuisista loukkaantumisista huolimatta pystynyt pitämään tasonsa, eikä suurempaa romahtamista ole tapahtunut. Laaja materiaali on tuottanut lisää ratkaisijoita ja maalivahti peli on parantunut Veini Vehviläisen loistavien otteiden myötä.

KalPa on pelannut viime aikoina todella vakuuttavasti. Kookoon nollaus Kouvolassa ja pisteiden haku Lappeenrannasta eivät ole jokapäiväistä herkkua joka joukkueelle. Varsinkin KalPan ykköskenttä on ollut todella hyvässä iskussa viime otteluissa, mutta KalPalla löytyy ratkaisuvoimaa myös muista kentällisistä.

Vaikka JYPin sairastupa on tyhjentynyt runsaasti kuukauden takaisesta, ei se välttämättä tarkoita, että JYP jatkaa voittojen tiellä. JYPin maalilla aloittaa Tuomas Tarkki, jonka edellisestä aloituksesta on aikaa pari viikkoa. KalPa on pelannut vakuuttavammin kuin JYP eikä vierasvoitto tulisi yllätyksenä.

Aiheeseen liittyvät uutiset