Liiga: Katkeaako Lukon tappioputki?

Liigaa pelataan tänään yhden ottelun verran, kun kolmen ottelun voittoputkessa liitävä JYP kohtaa peräti viiden ottelun tappioputkessa olevan Lukon. Tappiokierteen aikana Lukko on pudonnut sarjataulukossa kuudenneksi, mutta voitolla JYPistä, nousisi Lukko Kärppien kantaan kolmanneksi.

JYP – Lukko

Valinta: Lukko kerroin 2,31

Valinta: Alle 4,5 maalia kerroin 2,19

Kotijoukkue porskuttaa peräti kolmen ottelun voittoputkessa. JYPin kulunut kausi on ollut loukkaantumisten kanssa taistelua lähes kauden alusta saakka, eikä tilanne ole helpottunut viime aikoina. Lukkoa vastaan paluun kokoonpanoon tekee mm. Janne Tavi, Nolan Yonkman ja Mikko Salmio.

Lukko on valahtanut peräti viiden ottelun tappioputkeen. Lukolle erityistä tuskaa ovat tuottaneet otteluiden ensimmäiset erät. Joukkue ei ole ollut tarpeeksi hereillä otteluiden alussa ja joutuu liian usein takaa-ajo asemaan heti ensimmäisessä erässä.

Lukko tulee olemaan varmasti vaikea vastus JYPille. Viiden ottelun tappioputki painaa varmasti mielessä, mutta, pelillisesti suuria muutoksia ei ole tapahtunut esimerkiksi kuukauden takaiseen. Jos Lukko ei päästä JYPiä karkaamaan ottelun alussa maalin tai kahden johtoon, on Lukolla hyvä sauma katkaista tappioputki.

Aiheeseen liittyvät uutiset