Liiga: Kierros täynnä hyviä pelikohteita!

Seitsemän ottelun kierrokselta löytyi tällä kertaa paljon hyviä pelikohteita. Pidemmittä puheitta siis kohteiden kimppuun!

JYP – Ilves

Valinta: Alle 4,5 maalia kerroin 1,93 Coolbet

Koko sarjan kuumin joukkue JYP isännöi illalla kolmen ottelun tappioputkeen joutunutta Ilvestä. JYP on hävinnyt edellisestä 12 ottelusta vain yhden ja omaan päähän on viimeiseen neljään otteluun lirunut vain kaksi maalia.

Ilves on hävinnyt kolme edellistä ottelua tiukkojen vääntöjen jälkeen. Edellisessä vierasottelussa Ilves johti Ässiä vastaan 55 minuuttia, mutta hävisi ottelun lopulta lukemin 4-2. Viimeksi tiistaina Ilves johti Tapparaa vastaan kahteen otteeseen, mutta hävisi ottelun lopulta 2-3.

Ilves on tappioputkesta huolimatta pitänyt ottelunsa tasaisina. Puolustus on Ilveksellä toiminut kohtalaisesti ja suurimmat hankaluudet löytyvät hyökkäyspäästä. Viimeisessä viidessä ottelussa Ilves on tehnyt vain seitsemän maalia varsinaisella peliajalla.

Ilveksen maalinteko-ongelmat yhdistettynä JYPin hyvään puolustuspeliin saavat betsarin harkitsemaan underia pelikupongille.

Lukko – TPS

Valinta: Alle 4,5 maalia kerroin 2,06 Coolbet

Lukko aloitti virallisesti tyhjennysmyynnin myymällä Aaron Gagnonin Sveitsiin. Lukko halusi ykkössentterin myymisellä herätellä, joukkuetta pudotuspelijahtiin, mutta todellisuudessa syyt ovat puhtaasti taloudelliset.

Kolmen ottelun voittoputkessa liitävä TPS on otteluun lähdettäessä selvä ennakkosuosikki. Varsinkin viime viikon vierasvoitto Tapparasta osoitti, että TPS pystyy tasapainoisiin suorituksiin myös sarjan parhaita vastaan.

TPS on voittoputkensa aikana päästänyt vain kaksi maalia ja kun samana aikaa hyökkäyspäässä on tullut osumia peräti 11, voi kotijoukkueelle povata tuskaista iltaa.

Lukko-maalilla aloittaa tänään Jakub Stepanek, joka on tottunut tulisateeseen ja pystyy tarvittaessa pitämään Lukkoa pelissä mukana. Gagnonin pois lähtö syö Lukon hyökkäys- ja ylivoimapeliä, mutta voi sytyttää raumalaisia taistelemaan. Pienellä varauksella underista saa pelikelpoisen kohteen.

Sport – Ässät

Valinta: Ässät kerroin 2,50 Coolbet

Sportin uusi vuosi ei ole lähtenyt toivotulla tavalla liikkeelle. Vaasalaiset ovat valahtaneet sarjassa sijalle 11 ja vaikka runkosarjaa on vielä runsaasti jäljellä, ei pitkiin tappioputkiin ole enää varaa.

Vierasjoukkue Ässät on sarjassa seitsemäntenä. Ässien vieraspelaaminen on parantunut selvästi kauden alusta ja se näkyy välittömästi myös sarjataulukosta. Parannettavaa toki löytyy vielä runsaasti, mutta edellinen tappioon johtanut vierasottelu Lahdessa antoi porilaisille varmasti uskoa myös tuleviin vierasotteluihin.

Sport tarvitsee kipeästi pisteitä pysyäkseen pudotuspelikamppailussa mukana. Myös Ässät halajaa pisteitä, sillä nappisuorituksella se voi kamppailla vielä HPK:n JYPin ja Pelicansin kanssa jopa kotiedusta.

Sportin maalilla aloittaa Mika Järvinen, joka ei juurikaan saanut apuja edellisessä ottelussa Kärppiä vastaan. Vaikka Ässillä ottelu onkin toinen vieraspeli putkeen, on vierasvoiton kerroin liian iso ohitettavaksi.

SaiPa – HPK

Valinta: HPK kerroin 2,08 Coolbet

Myös SaiPa taapertaa kolmen ottelun tappioputkessa. Lappeenrantalaisten puolustus on sakannut pahemman kerran, sillä maaliverkko on heilunut omassa päässä peräti 13 kertaa kolmessa edellisessä ottelussa.

HPK kärsi 4-0 vierastappion HIFK:lle tiistaina. Kerho tarvitsisi kipeästi pisteitä, sillä takaa pudotuspelien kotietua vaanivat JYP neljän, ja Pelicans kuuden pisteen päässä. Vierasjoukkue on vahvistunut hiljattain Niklas Hagmanilla sekä Shane O’Brienillä.

SaiPan erikoistilanne pelaaminen on kotikaukalossa ollut heikkoa. Alivoima toimii seitsemänneksi parhaiten, mutta ylivoima pelaaminen kotikaukalossa tuottaa maalin alle 10% tehokkuudella. Kun tähän lisätään se fakta, että SaiPa ottaa sarjassa neljänneksi eniten rangaistuksia, on vetojen kannalta kallistuttava vierasjoukkueen kyytiin.

Tästä Coolbetin kertoimiin!

Tästä Coolbetin bonus haltuun!

Aiheeseen liittyvät uutiset