Liiga: Kiriikö Saipa Lukon kantaan?

Saipalla on mahdollisuus kiriä Lukon kantaan, kun se kohtaaa kotonaan JYPin. Espoossa TPS yrittää pestä kasvonsa torstain Saipa-tappion jäljiltä ja Vaasan Sport matkustaa Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi. Kaikkiin näihin otteluihin löytyy hyviä pelikohteita!

Blues – TPS

TPS kerroin 2,16

TPS:n edellinen ottelu päättyi 0-5 Saipan vierasvoittoon. Ottelun tulos ei kerro koko lopputulosta, sillä TPS käytännössä hallitsi ottelun kahta ensimmäistä erää, vaikka Saipa vastasi maalinteosta.

Turkulaisten ongelmana Saipaa vastaan oli todella luokaton erikoistilannepelaaminen ja tähän on varmasti tulossa muutos Bluesia vastaan.

Blues on pelannut erittäin vaihtelevasti kauden aikana ja hyvää peliä on yleensä seurannut heikompi peli. HPK:n nollannut Kaapo Kähkönen joutuu varmasti kovaan tulitukseen ja Bluesin mahdollisuudet lepäävätkin pitkälti maalivahtipelin onnistumisessa.

HPK – Sport

Sport ML kerroin 2,01

JYP-vierasvoiton jälkeen HPK:n suunta on kääntynyt alaspäin. Kolmessa edellisessä ottelussa kerholaiset ovat onnistuneet maalinteossa vain kolme kertaa.

Eilen Tapparaa vastaan HPK johti kaksi ensimmäistä erää, kunnes Tappara takoi kolme maalia seitsemään minuuttiin. Kerholaisten hyökkäysvoima on rajallista eikä maalinsuulla ole tällä hetkellä voittavaa maalivahtia.

Sport ei ole vieraissa tällä kaudella juhlinut, mutta tänään sillä on siihen loistava sauma. Vaasalaiset ovat saaneet levätä päivän enemmän ja tulee varmasti pelaamaan aktiivisesti heti alusta lähtien.

Saipa – JYP

Saipa kerroin 1,73

Saipa kävi Turussa hakemassa tyylipuhtaan 0-5 vierasvoiton. Voitto tuli osittain TPS:n avustuksella, mutta Saipan erikoistilannepelaaminen oli todella tehokasta.

JYP joutuu toiseen peräkkäiseen otteluun 3-0 Kookoo voiton jälkeen. JYP joutuu kuitenkin matkustamaan Lappeenrantaan ilman Jani Tuppuraista ja Joonas Nättistä.

Saipa on erittäin vahva kotijoukkue ja kun Petteri Nokelainen on palaamassa kokoonpanoon on Saipan kotivoitto kierroksen varmin!

Aiheeseen liittyvät uutiset