Liiga: Kotijoukkueet vahvoilla

Peräti seitsemän ottelun liigakierrokselta poimitaan tällä kertaa kaksi pelikohdetta. Pelicans hakee varmasti nopeaa paluuta voittojen tielle, kuten myös TPS, joka kärsi eilen tiukan tappion Lukolle.

Pelicans – Ilves

Valinta: Pelicans kerroin 1,90 Coolbet

Ilves oli eilen voitokas kotikentällään SaiPaa vastaan. Ilves oli tosin onnekas varsinkin avauserässä, sillä Ilveksen maalivahti Hannu Toivonen torjui peräti 20 kertaa. Pelicans pääsee otteluun paremmin levänneenä, sillä edellinen ottelu oli tiistaina.

Pelicans kärsi nolon 0-5 tappion KalPalle tiistain kotiottelussa. Kotijoukkue on varmasti motivoitunut palaamaan voittojen tielle kotiyleisön edessä.

Ilves oli eilen SaiPaa vastaan todella onnekas. Hannu Toivonen ei juurikaan saanut puolustukselta apuja ja kiekko oli monta kertaa lipua tupsukorvien maaliin. SaiPa sai kuparisen rikki vasta kolmannessa erässä ja kunnon kiriä se ei saanut aikaan.

Pelicansilla on otteluun lähdettäessä lepoetua sekä motivaatiota 0-5 tappion jäljiltä. Kotijoukkue päätyy pidemmittä puheitta pelikupongille.

TPS – SaiPa

Valinta: TPS kerroin 1,75 Coolbet

TPS hävisi eilen Lukolle lukemin 2-1. TPS oli aktiivinen koko ottelun ajan ja oikeastaan ainut syy miksi TPS jäi ilman pisteitä, oli Lukon tuore maalivahtivahvistus Jakub Stepanek. Vaikka TPS jäähyili eilen vastustajaa enemmän, pysyi oma pää puhtaana erikoistilanteiden aikana.

SaiPa oli eilen epäonnekas Ilvestä vastaan. SaiPa oli varsinkin avauserässä selvästi parempi, mutta kiekkoa se ei maaliin asti saanut. SaiPan ylivoima oli todella heikkoa Ilvestä vastaan ja Sputnikien onkin parannettava erikoistilannepelaamistaan, mikäli se aikoo saada pisteitä Turusta.

Eiliset maalin tappiot olivat varmasti kiusallisia molemmille joukkueille, joten kentällä nähdään varmasti kaksi sisuuntunutta joukkuetta. Molemmat joukkueet vaihtavat myös maalivahtia illan otteluun. SaiPan maalivahti Juho Olkinuora ei ole tällä kaudella vakuuttanut, joten TPS kelpaa lapulle hieman pienemmälläkin kertoimella.

Coolbetin kohteiisin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset