Liiga: JYP ja Sport matkaavat länsirannikolle

Lauantain Liigavihjeet iskeytyvät tällä kertaa länsirannikolle, Lukon ja JYPin sekä Ässien ja Sport välisiin kamppailuihin. 

Lukko – JYP

Valinta: JYP ML kerroin 2,12

Lukko on piristynyt, ja helmikuu on alkanut kahdella peräkkäisellä voitolla. Lukon ykköskenttä on yksi sarjan parhaista ja maalilla Ryan Zapolski pitää tasonsa ottelusta toiseen. Lukko kaipaa kipeästi pisteitä, sillä kotietu playoffien alkaessa kiinnostaa varmasti.

JYP porskuttaa sarjassa kolmantena ja on kuntopuntarin kärkijoukkueita. Toisin kun Lukolta, JYPiltä nousee ottelusta toiseen onnistujia eri kentistä ja joukkue suorittaa todella tasaisesti ketjusta toiseen.

Keskinäisistä otteluista JYP on voittanut neljä edellistä ottelua, ja vaikka ottelut ovat olleet tasaisia, on JYP ollut juuri piirun verran parempi. Moneyline kerroin mahtuu lauantain kupongille.

Ässät – Sport

Valinta: Sport yli 2,5 maalia kerroin 2,33

Molemmat joukkueet kiikuttelevat sarjataulukossa viimeisen pudotuspelipaikan tuntumassa, ja taistelu kolmesta pisteestä tulee varmasti olemaan kovaa. Kumpikin joukkue lähtee tulevaan otteluun tappio niskassaan, joten molempien joukkueiden lähtökohdat ovat varsin samanlaiset.

Sport on osoittanut piristymisen merkkejä ja onnistumisia on tullut niin koti- kuin vieraskaukalossa. Vaasalaiset ovat parantaneet puolustuksessa, mutta myös hyökkäys on parantunut. Ässät sen sijaan on pelannut varsin hyvin kotonaan, mutta vieraissa peli ei ole kulkenut.

Ässät haki tammikuun alussa 0-1 vierasvoiton Sportista, joten Sport tulee varmasti revanssi-hengessä vierasotteluun. Sportin viime aikojen hyvä maalivire saa kallistumaan vierasjoukkueen yli kahden maalin kertoimeen.

Kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset