Liiga: Lukko hakee tappioputkelle päätöstä

Viikonloppu rymähtää käyntiin neljän ottelun voimin. Vihjeet isketään tällä kertaa SaiPan ja Lukon sekä KalPan ja Ässien välisiin koitoksiin.

SaiPa – Lukko

Valinta: SaiPa kerroin 2,12 Coolbet

Sarjan toiseksi viimeiseksi valahtanut Lukko matkaa tänään Lappeenrantaan SaiPan vieraaksi. Lukolla on allaan eilinen 5-2 tappio Jukureille, joten toinen vieraspeli tulee raumalaisille todella nopeasti. Eilen Jukurit pyöritti Lukkoa erästä toiseen, eikä Lukolla ollut ottelussa oikeastaan mitään saumaa.

SaiPa on aloittanut kauden voitolla ja kahdella tappiolla. Tiistaina Tappara kävi hakemassa pisteet Lappeenrannasta lukemin 3-5. Tappara oli selvästi tehokkaampi maalintekotilanteissa, mutta myös SaiPan maalivahti Frans Tuohimaa saa ottaa osansa maaleista. Tänään Sputnikien maalille luistelee kokenut Jussi Markkanen.

Lukolle toinen vieraspeli tulee liian aikaisin. Yhdessä yössä on harvoin mitään pelitapaan ja pelaamiseen liittyviä muutoksia tehty, joten eiliseen peilaten Lukko lähtee tulevaan otteluun altavastaajana. SaiPan kausi ei ole lähtenyt ruusuisesti liikkeelle, mutta sen pelistä on paljon helpompi löytää positiivisia asioita kuin Lukon. Kotikentällään SaiPa tulee tuskin päästämään Lukkoa helpolla, joten pisteet jäävät Lappeenrantaan.

KalPa – Ässät

Valinta: Alle 4 maalia kerroin 1,92 coolbet

Kotijoukkue KalPa on aloittanut kauden ennakoitua paremmin. Kotikaukalossa on kaatunut niin Pelicans kuin JYP ja vaikka Jukureilta ei pisteitä herunut, on viisi pistettä kolmesta ottelusta vähintäänkin kohtuuhyvä suoritus.

Ässät on ilman voittoa varsinaisella peliajalla, mutta se on ollut murhaavan hyvä jatkoajoilla niin Lukkoa kuin HPK:ta vastaan. Patapaidat eivät ole maaleilla mässäilleet, sillä kolmessa ottelussa viisi maalia on viime kauden kotihurmoksessa pelanneelle Ässille vähän.

KalPa on pelannut kauden kolme otteluaan järkevästi ja tiiviisti puolustaen. Eero Kilpeläinen on ollut mies paikallaan ja vartioi tänäänkin kuopiolaisten maalia. Ässien maalilla aloittaa tänään Ari Ahonen, joka pelasi kauden ensimmäisen, 3-0 Tapparalle päättyneen ottelun.

Molemmilla joukkueilla on riittävästi potentiaalia useidenkin maalien tekoon, mutta kun kummallakaan joukkueella ei ole mitään syytä lähteä hyökkäämään yltiöpäisesti, pysynevät lukemat kahden, kolmen tietämillä. Underi on jällen selvästi paras pelikohde tähän otteluun.

Coolbetin Liiga-kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset