Liiga: Lukko ja Saipa taistelevat kärkipaikasta

Liigassa piikkipaikka saattaa vaihtua kun Lukko ja Saipa ottavat yhteen. Jaksaako siipirikkoinen Saipa haastaa Lukkoa?

Lukko – Saipa

Saipa ML kerroin 2,38

Sarjan kärkikamppailusta on tulossa ennakkoon todella tasaväkinen. Ottelussa tuskin hirveästi maaleilla mässäillään ja missiokin on selvä: voitolla irtoaa sarjan kärkipaikka.

Lukko kaatoi Pelicansin kaksi kertaa viimeviikolla ja piti Pelicansin pois parhailta maalintekosektoreilta. Lukon maalivahti Ryan Zapolski on ollut loistavassa vireessä, eikä vierasjoukkueelle ole luvassa ilmaisia maaleja.

Saipa kampesi edellisessä ottelussa itsensä 1-3 tappioasemasta 4-3 voittoon Kärpistä, eikä varmasti anna tuumaakaan periksi vieraskaukalossa.  Petteri Nokelainen on sivussa illan ottelusta ja on suuri menetys vierasjoukkueelle.

Lukko ei ole allekirjoittanutta vakuuttanut ja Saipa päätyy siipirikkoisenakin betsilapulle!

Sport – Tappara

Tappara kerroin 2,21

Tappara löylytti eilen murskaluvuin Pelicansia ja pääsee melko paineettomasti vierasmatkalle Vaasaan. Tapparan alkukausi on ollut melko nihkeää eikä joukkue ole saanut käännettyä tasaisia otteluita edukseen. Kuitenkin Pelicansia vastaan tästä ei ollut tietoakaan!

Sport on pelannut varsin mallikkaasti kotonaan pois lukien 1-6 TPS tappiota. Vastus kovenee huomattavasti lauantain Blues-ottelusta, joten Sport joutuu turvautumaan maalivahti Mika Järviseen, sekä tarkkaan viimeistelyyn maalipaikoista.

Jos Tappara saa pidettyä yllä samanlaista viimeistelyä kuin Pelicansia vastaan, ei paremmasta joukkueesta ole epäselvyyttä.

Aiheeseen liittyvät uutiset