Liiga: Lukko matkaa Pallokerhon vieraaksi

Viiden ottelun kierros kotimaista jääkiekkoa laukaistaan käyntiin tuttuun tapaan puoli seitemän aikaan. Vihjeissä pohditaan HPK:n ja Lukon välistä kohtaamista sekä uskotaan Jukureiden voittoputken jatkumiseen. 

HPK – Lukko

Valinta: Alle 4,5 maalia kerroin 1,92 Coolbet

HPK:n ja Lukon kaudet ovat lähteneet jyrkästi eri suuntiin. Illan kotijoukkue HPK on venynyt kotonaan kahteen voittoon ja Poristakin lähti mukaan yksi piste. Uudistunut Kerho on pelannut viisaasti ja maalinsuulla Emil Larmi on ollut mies paikallaan.

Lukon kausi on alkanut todella synkissä merkeissä. Avausottelustaan HIFK:ta vastaan Lukko taisteli vielä mallikkaasti, mutta sen jälkeen kyyti on ollut kylmää. Porista irronnut toinen piste ei lämmitä raumalaisia, sillä tämän jälkeen niin Jukurit kuin SaiPakin kurittivat Lukkoa isoin luvuin.

Lukon peli on ollut todella sekavan näköistä, eikä hyökkäys, puolustus tai maalivahtipeli ole ollut vaaditulla tasolla. HPK on saanut luotua alkukauden peleissä pitkiä hyökkäyksiä, jotka tulevat olemaan myrkkyä Lukolle. Myös HPK:n viisas puolustuspeli voi tuottaa Lukolle päänvaivaa, sillä kerhon viisikko on tiivis ja hyvin sijoittunut suurimmaksi osaksi aikaa.

HPK on kotietunsa ja kauden avausotteluiden perusteella suosikki otteluun. Lukolla on ollut kuitenkin muutama päivä aikaa hioa peliään, joten suoraan kotijoukkueen kyytiin ei tällä kertaa uskalleta hypätä. Kumpikaan joukkue ei ole maaleilla suuremmin mässäillyt, joten under 4,5 kelpaa kupongille.

Ässät – Jukurit

Valinta: Jukurit ML kerroin 2,60 Coolbet

Patapaitojen alkukausi on ollut Lukon ohella pettymys. Jyrki Ahon valmennettavat ovat tehneet sarjassa vähiten maaleja, eikä puolustuspelikään ole vakuuttanut. Ässien maalintekotilannetta vaikeuttaa entisestään Jarno Kärjen poissaolo.

Jukureiden alkukausi on ollut voitokas. Kolmesta kotipelistä kaksi voittoa ja yksi tappio ei ole ollenkaan hassumpi saldo nousijajoukkueelle. Jukureiden hyökkäyspelaaminen on ollut vähintäänkin tasaista. Tästä kertoo se, että kymmenestä tehdystä maalista on vastannut peräti yhdeksän eri pelaajaa.

On mielenkiintoista nähdä miten Jukurit pelaa ensimmäisen vieraspelinsä, kun katsomosta ei tukea tule. Ässien kannalta aikainen maali tekisi terää, koska takaa-ajoasemassa patapaidat eivät ole parhaimmillaan. Vierasjoukkueen kerroin on mahdoton ohitettavaksi, mutta ensimmäinen vieraspeli voi tuottaa vaikeuksia. Jukurit lopullisena voittajana kelpaa tällä kertaa kupongille.

Coolbetin kohteisiin tästä!

Coolbetin viikkokilpailuihin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset