Liiga: Lukko hakee pisteet Lappeenrannasta!

Viiden ottelun kierrokselta löytyi kaksi pelikohdetta. Viikon vaihteessa pelattava EHT-turnaus on heikentänyt useaa joukkuetta, joten tällä viikolla on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota kookoonpanomuutoksiin! Pidemmittä puheitta tässä kaksi pelivalintaa illan kierrokselle:

JYP – Kärpät

Valinta: Kärpät Moneyline kerroin 2,60 Coolbet

Tuleva EHT-turnaus iskee kipeästi etenkin kotijoukkueeseen. Hurrikaanien kokoonpanosta puuttuu Antti Suomela, Joonas Nättinen ja Jerry Turkulainen. Kärpätkään ei pääse otteluun täydellisellä kokoonpanolla, sillä Lasse Kukkonen on sairastuvalla.

JYP on voittanut kolme edellistä otteluaan. Jyväskyläläiset ovat kivunneet sarjataulukossa pisteen päähän HPK:sta ja taistelee tiukasti viimeisestä pudotuspelien kotietuun oikeuttavasta paikasta.

Kärppälauma ei ole vieraskaukalossa viihtynyt, sillä 23 vierasottelusta Kärpät on voittanut vain seitsemän. Mikäli Kärpät ei sorru virheisiin JYPin paineen alla, on vierasjoukkueella realistiset mahdollisuudet napata kolme pistettä kotimatkalle.

SaiPa – Lukko

Valinta: Lukko Moneyline kerroin 2,00

Jumbotaistossa toisistaan mittaa ottavat SaiPa ja Lukko. SaiPa on kerännyt pisteen vähemmän, kuin yhden ottelun enemmän pelannut Lukko. Kummallakin on voitto allaan edellisestä ottelusta.

Kotijoukkue joutuu otteluun ilman kolmea tärkeää puolustajaa, kun Lauri Taipalus, Kalle Maalahti ja Brett Carson ovat poissa kokoonpanosta.

Raumalaiset ovat hävinneet neljästä viime ottelusta vain kerran. Peli on kulkenut vieraskaukalossa, sillä sekä TPS että viimeisimpänä HIFK ovat joutuneet luovuttamaan pisteet Lukolle kotikaukalossa. Vaikka Jumbofinaali tuskin sytyttää, illan vierasjoukkue tuskin haluaa valahtaa takaisin sarjan viimeiseksi.

Kotijoukkueen poissaolot sekä Lukon nykyinen vire ovat tarpeeksi hyviä syitä skipata kotijoukkue ja hypätä vierasjoukkueen kelkkaan. Lukko lopullisena voittajana tuo rahat kaksinkertaisesti takaisin.

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Tästä Coolbetin kertoimiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset