Liiga: Maali-iloittelua Mikkelissä

Pikkulauantain kahden ottelun valikoimasta katseet suuntautuvat Etelä-Savon Mikkeliin, Jukureiden ja HPK:n väliseen kamppailuun. Lisämielenkiintoa otteluun tuo nuoren Kristian Vesalaisen debyytti HPK-paidassa.

Jukurit – HPK

Valinta: Yli 4,5 maalia kerroin 2,03 Coolbet

Sarjanousija Jukurit on 32 pisteellään sarjataulukossa peräti neljäntenä. Mikkeli on ollut monelle joukkueelle hankala paikka pelata ja kotiyleisön edessä Jukurit on ajoittain pelannut kuin hurmoksessa.

HPK pelasi eilen kotonaan Tapparaa vastaan ja kärsi tiukan 1-2 tappion. Neljän ottelun tappioputkessa painava HPK on kuitenkin taistellut tiukasti kaksi edellistä otteluaan, eikä putken katkeaminen ollut kaukana Tapparaa vastaan. Emil Larmi joutui HPK-maalilla torjumaan eilen vain 10 kertaa ja hyökkäyspäässä HPK sai luotua hyvin maalintekotilanteita.

Jukureiden ylivoimaprosentti kotipeleissä on koko sarjan kolmanneksi paras. Vastaavasti Jukureiden alivoima kotipeleissä on koko sarjan huonointa, joten erikoistilanteista tullaan näkemään varmasti maali, jos toinenkin.

HPK saa kokoonpanoonsa Kristian Vesalaisen, joka voi tuoda uutta ilmettä vierasjoukkueen hyökkäyspeliin. Kummankaan joukkueen aloittava maalivahti ei ole vakuuttanut kauden mittaan, joten kaikki ennusmerkit viittaavat suurilukuisiin numeroihin. Yli 4,5 maalia hieman päälle kahden kertoimella kelpaa kevyesti kupongille.

Coolbetin kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset