Liiga 22.3: Maaliverkot heilumaan!

Kevät aurinko paistaa täydellä teholla ja Liigan puolella tosipelit ovat täydessä vauhdissa. Meidän Liiga-vihjeet tulevat tänäänkin normaalisti, mutta lisäksi lyödään muutama maalintekijä, jotta saadaan kunnon kattaus iltaan.

HIFK – Pelicans

Valinta: Teemu Ramstedt 4.10 (tekee ainakin yhden maalin)

Stadin kingit ovat jatkaneet siihen mihin runkosarja päättyi. Joukkueen jokapäiväinen tekeminen on todella kovalla tasolla ja jokaisesta hetkestä huokuu kova itseluottamus oman päämäärän saavuttamiseen.

HIFK johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0 ja tällä hetkellä Lahden Pelicans on ollut täysin vastaantulija, kun punainen petolauma vyöryy kohti täydellä voimalla.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Helsingissä päättyi HIFK:n 5-1 -voittoon ja mikäli Pelicans-leirissä ei olla ihmeitä saatu aikaan on tiedossa tänäänkin kylmää kyytiä.

Meidän maalintekijämme tulee yllätys, yllätys HIFK:n puolelta. Valintamme maalintekijäksi on tänään Teemu Ramstedt. 

HIFK:n ykkösnyrkin keskushyökkääjä on ollut liekeissä ja vastustajan verkkokin on heilunut jo kahdesti Ramstedtin toimesta. Pelaajan kerroin maalintekoon on luokkaa todella hyvä, kun miettii kuinka paljon Ramstedt pelaa ottelua kohden ja etenkin hyvin toiminut HIFK-ylivoima on juonikkaan hyökkääjän iskun paikka.

 

Muut valinnat:

JYP – SaiPa 

Valinta: Miika Lahti 5.00 (tekee ainakin yhden maalin)

Kärpät – TPS

Valinta: Sebastian Aho 2.75 (tekee ainakin yhden maalin)

 

Lisää vetoja Liigaan!

Päivän muut vedot!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset