Liiga: Maistuuko Ässille maalinteko?

Liiga jatkuu välipäivän jälkeen kuuden ottelun voimin. Ässät on pelannut tammikuussa hyvin ja maalinteko on maistunut varsinkin kotona. Jatkuuko sama meininki vai, hakeeko Pelicans pisteet Porista?

Ässät – Pelicans

Valinta: Ässät yli 2,5 maalia (varsinaisella peliajalla) kerroin 2,10

Kolmas sama valinta kolmanteen kierrokseen, mutta tälle on varsin painava syy: Ässät on erinomainen kotijoukkue. Edellisessä ottelussa Ässillä oli tukuttain hyviä maalipaikkoja, mutta Teemu Lassila TPS-maalilla, huono tuuri ja viime kädessä tolpat olivat Ässien lisämaalien tiellä.

Pelicans tulee otteluun 1-4 kotitappio SaiPalle niskassaan. Janne Juvonen kantoi Pelicansin voittoon Lappeenrannassa, mutta Lahdessa SaiPa oli selvästi Pelicansia parempi. Porissa Pelicansin maalinsuulle luistelee Niko Hovinen, joka on lähtökohtaisesti Juvosta heikompi maalivahti.

Ässille on maalinteko viime aikoina maistunut ja ei ole mitään syytä miksei sama tahti jatkuisi. Jos maalimäärä ei innosta, myös Ässien suora voitto on pelaamisen arvoinen.

KooKoo – SaiPa

Valinta: Saipa -1 kerroin 2,28

SaiPalle reissu Kouvolaan on jo kolmas tällä kaudella, mutta tuloksien valossa se tuskin lappeenrantalaisia haittaa. Kaksi edellistä vieraspeliä Kouvolassa on nimittäin päättyneet SaiPalle maalierolla 3-15. Vaikka Kookoo on parantanut huimasti kauden alusta, ei sille voi missään nimessä helppoa kotipeliä ennustaa.

KooKoo kärsi kaksi 2-3 tappiota HIFK:lle, mutta paremmalla erikoistilannepelaamisella KooKoo olisi voinut napsia pisteen, jos toisenkin. SaiPaa vastaan KooKoon on pysyttävä pois jäähyaitiosta, sillä SaiPa kuritti edellisessä ottelussa KooKoo verkkoon peräti neljä ylivoimamaalia.

Vaikka KooKoolla on ottelussa kasvojen pesun paikka, antaa SaiPan yli maalin voitto rahat takaisin vastustamattomalla kertoimella.

Kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset