Liiga: Nähdäänkö Kouvolassa maaleja?

Liiga jatkuu kahden ottelun verran. Kouvolassa Kookoo isännöi JYPiä ja Tampereella Tapparan vieraaksi matkaa Kalpa. Nähdäänkö Kouvolassa maaleja ja yllättääkö Kalpa Tapparan vieraissa? Vihjeet kierrokselle alta!

Kookoo – JYP

Yli 4,5 maalia kerroin 2,08

Kookoo pääsi EHT-tauolle kahden ottelun voittoputkessa. Kouvolalaiset ovat suoriutuneet kauden ensimmäisestä kolmanneksesta erinomaisesti, enkä näe tällä hetkellä syytä miksei sama tahti jatkuisi.

JYP on kärsinyt paljon loukkaantumisista ja Kookoo-otteluun lähdettäessä kokoonpanosta puuttuu mm. Tuomas Pihlman ja Jani Tuppurainen. JYP on kuitenkin pelannut vieraskaukaloissa kauden mittaan hyvin ja tuskin jää maaleitta Kouvolassa.

Ottelu on hieman overiin kääntyvä, joten yli 4,5 maalia on varsin hyvä pelikohde.

Tappara – Kalpa

Kalpa X2 kerroin 1,99

Vierasjoukkue Kalpa paransi otteitaan lokakuun loppua kohti. Kuun puolivälin jälkeen niin Lukko kuin HIFK kaatuivat hyvien esitysten päätteeksi. Kalpan taso ei ole suuremmin heitellyt koti- ja vierasotteluiden välillä ja EHT-tauon myötä Kalpa tulee varmasti olemaan kova vastus Tapparalle.

Tappara porskuttaa Liigan kärjessä ja keikkuu varmasti kärkinelikossa aina runkosarjan loppuun saakka. Kotijoukkueelta EHT-turnauksessa pelasi Kristian Kuusela ja Aleksi Elorinne, mutta turnaus tuskin näkyy pelaajissa millään tavalla.

Lähtökohdiltaan ottelu on todella tasaväkinen sekä pienimaalinen. Underista ei saa tällä kertaa pelikelpoista, mutta vierasjoukkueen kelkkaan on helppo hypätä. Napataan tuplamahdollisuutena tasapeli ja vierasvoitto lapulle!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset