Liiga: Nähdäänkö Porissa maaleja?

Liigassa pelataan kuuden ottelun kierros. Turussa TPS ja Tappara mittelevät sarjan kolmannesta sijasta. Kookoo voi Kouvolassa synkistää entisestään Ilveksen tuskaa ja nousta tupsukorvien kannoille sarjataulukossa. Porissa Ässät isännöi viimeaikoina pirteästi esiintynyttä Pelikaani-ryhmää.

Kookoo – Ilves

Yli 4,5 maalia kerroin 2,03

Ilves hyytyi Bluesia vastaan ja tappiokierre senkuin jatkuu. TPS-ottelua lukuunottamatta Ilves on hävinnyt kaikki kuusi otteluaan maalin erolla, eikä joukkueesta tunnu löytyvän ratkaisijoita tarvittavalla hetkellä.

Kookoon tahti on hyvän alkukauden jälkeen alkanut hiipumaan ja joukkue onkin otteluun lähdettäessä sarjan kolmanneksi viimeinen. Kouvolalaiset pelaavat kuitenkin ennakkoluulotonta ja rohkeaa jääkiekkoa ja osaavat myös puolustaa uhrautuvasti. Edellinen voitto Kookoolla on Kalpasta kuun puolivälistä.

Kummallakaan joukkueella ei käytännössä ole mitään menetettävää. Kookoo on kotonaan esittänyt viihdyttävää lätkää ja verkot ovat heiluneet. Toivottavasti verkot heiluvat myös lauantai-illassa.

TPS – Tappara

Tappara ML kerroin 2,16

TPS:n ja Tapparan kohtaamisesta voi tulla kierroksen tiukin kamppailu. TPS on pääsemässä oivaan viereeseen ja se kävikin ryöstämässä ensimmäisenä joukkueena Lappeenrannasta Saipalta pisteet tylysti 1-4.

Tappara oli loistavassa vireessä Lukko-otteluun saakka jolloin tulikuuma hyökkäyskalusto hyytyi pahemman kerran. Tämän jälkeen Sport kaatui tiukan väännön jälkeen 2-1 joten Lukko-tappiota ei suuremmin jääty murehtimaan.

Lähtökohdiltaan tasaväkisessä ottelussa voi käydä kuinka vain. Tappara on saanut levätä päivän kauemmin, mutta se ei suuremmin voimasuhteita muuta. Tappara lopullisena voittajana mahtuu pelilapuulle.

Ässät – Pelicans

Yli 4,5 maalia kerroin 2,10

Sport kävi ryöväämässä Porista pisteet Ässien edellisessä kotiottelussa. Ässät oli selkeästi ottelussa hallitsevampi osapuoli mutta Sport puolusti urheasti 2-1 johtoaan loppuun saakka.

Pelicans voitti eilen HPK:n 4-2. HPK ei toipunut Pelicansin kahdesta salamalaalista ja Pelicans sai melko turvallisin mielin pelata loput ottelusta. Merkille pantavaa on, että Pelicans onnistuu loukkaantumisista huolimatta melko laajalla rintamalla maalien ja pisteiden teossa.

Ässät takoi Sportia vastaan päätä seinään 60 minuuttia, mutta Pelicansia vastaan peli on varmasti tasaisemman oloista ja maalipaikkoja nähdään molemmissa päissä.

Aiheeseen liittyvät uutiset