Liiga: Nähdäänkö Raumalla vierasmaaleja?

Vierasmaaleja ei ole vielä nähty Lukon ja Tapparan välisessä sarjassa. Molemmilla joukkueilla on ollut vierasmaaleihin mahdollisuuksia, mutta tiivis puolustuspelaaminen ja hyvä maalivahtipeli on vesittänyt vierasmaalien syntymisen.

Lukko – Tappara

Valinta: Tappara yli 2 maalia kerroin 2,14

Tappara otti Lukosta tiistaina tiukan 1-0 voiton. Tappara iski ottelun ainoan maalin sen ainoasta ylivoimasta. Lukko ei kolmesta ylivoimasta ja yli 30 laukauksesta huolimatta pystynyt Tappara-maalivahti Tomi Karhusta ohittamaan. Tänään Lukolle avautuu uusi mahdollisuus sillä Dominik Hrachovina korvaa Karhusen Tapparan maalilla.

Vaikka Tappara johtaa sarjaa lukemin 2-1, on sarja vielä kaikkea muuta kuin taputeltu. Lukko oli suvereeni toisessa osaottelussa ja Tapparan on vielä parannettava peliään, mikäli se meinaa Raumalta palata kolmas voitto taskussaan.

Lukon puolustus on toiminut koko sarjan ajan, mutta hyökkäyspelaaminen on ailahdellut varsinkin vierasotteluissa. Kotikaukalossa Lukko tulee varmasti hyökkäämään aktiivisemmin ja käyttämään erikoistilanteet paremmin hyödykseen.

Lukko on ottelun ennakkosuosikki, mutta Tapparaa on mahdotonta sivuuttaa, vaikka Karhunen maalilta puuttuukin. Pari vierasmaalia ei ole kaukaa haettu, varsinkaan jos Tapparan hyökkäyskalusto pääsee vauhtiin.

Aiheeseen liittyvät uutiset