Liiga: Nollaako HIFK Bluesin?

Tänään pelataan Liigassa kaksi ottelua: Ilves isännöi Kärppiä ja HIFK Bluesia. Tökkiikö Bluesin hyökkäys Nordiksella? Entä nähdäänkö Tampereella maaleja? Vihjeet kierroksen otteluihin alta!

Ilves – Kärpät

Yli 4,5 maalia kerroin 2,04

Ilves on pelannut viimeaikoina todella tiukkoja ja pääsääntöisesti vähämaalisia kamppailuja. Ottelu on peräti viides kahden viikon sisään ja Ilvekseltä kysytään kotonaan todellista kanttia, mikäli se meinaa Kärppä-miehistön kaataa.

Kärpät on sarjassa sijalla kolme, mikä on vähintäänkin hyvä suoritus nuorentuneelta joukkueelta. Vasta kevät näyttää kuinka pitkällä joukkue oikeasti menee, mutta Kärpät näyttää tällä hetkellä juuri Lauri Marjamäen näköiseltä joukkueelta.

Kumpikin joukkue on pelannut kauden mittaan vähämaalisia otteluita. Tästä huolimatta en näe mitään syytä miksi verkot eivät voisi heilua yli neljä kertaa ottelussa.

Blues – HIFK

Alle 4,5 maalia kerroin 2,09

Blues taisteli eilen todella hienosti Tapparaa vastaan ja vaikka tappio tulikin, on 1-0 tulos toiveita herättelevä Bluesin kannalta. Christian Engstrand pelasi hienon ottelun ja muutenkin Blues oli hyvin pelissä mukana.

HIFK:lla on neljästä vierasottelusta saldona on kolme voittoa ja vain yksi tappio. Näissä otteluissa HIFK on heilutellut hyvin maaliverkkoja ja tämä voi osaltaa nostaa underin kerrointa.

Bluesin ja HIFK:n välisissä otteluissa on usein mätetty reilusti maaleja, mutta jos Blues pelaa yhtä tiiviisti kuin Tapparaa vastaa, voi ottelusta tulla hyvinkin vähämaalinen.

EDIT: HIFK Pelaa kotonaan, eikä Espoossa.

Aiheeseen liittyvät uutiset