Liiga: Nordiksella nähdään maaleja!

Lauantain seitsemän ottelun kierrokselta poimitaan pari mielenkiintoista pelikohdetta. HIFK:n ja Tapparan välisestä kohtaamisesta on helppo povata runsasmaalista ja KalPan ja HPK:n välisestä ottelusta tiukkaa vääntöä.

HIFK – Tappara

Valinta: Yli 4,5 maalia kerroin 2,06 Coolbet

Vierasjoukkue Tappara hävisi eilen kotikaukalossaan TPS:lle voittolaukauskilpailun jälkeen lukemin 1-2. TPS oli aktiivinen läpi ottelun ja Tapparan maalilla Teemu Lassila torjui peräti 40 kertaa. Tapparalle HIFK peli tulee siis todella lyhyellä valmistautumisajalla.

Jukurit yllätti torstaina HIFK:n hakemalla pisteet Helsingistä lukemin 1-2. HIFK:lla on varmasti hampaankolossa toissapäiväisestä tappiosta ja hallitsevan mestarin kohtaaminen sytyttää kotijoukkuetta entisestään.

Molemmilla joukkueilla hyökkäysvoimaa riittää. Lauantai-ilta Nordiksella tulee varmasti olemaan vauhdikas ja maaleja tullaan takuulla näkemään. Overi hitusen kahden kertoimella kelpaa kupongille.

KalPa – HPK

Valinta: KalPa kerroin 2,08 Coolbet

Kauden hyvin aloittanut KalPa isännöi Kuopiossa HPK:ta. KalPan edellinen ottelun on HIFK:ta vastaan, jonka se hävisi karvaasti viime minuuttien maaleilla. Kotikaukalossaan KalPa pelaa varmasti loppuminuutit tarkasti loppuun asti.

HPK pelasi torstaina Kärppien vieraana. Kerho joutui kotimatkalle 3-2 tappio niskassaan, mutta taisteluilme joukkueella oli kohdallaan. Jos HPK pelaa KalPaa vastaan samalla tavalla kuin Kärppiä vastaan, on luvassa tukka ottelu.

Molemmilla joukkueilla pelitavat ovat selvät. Kärpät teki HPK:ta vastaan kaikki kolme maalia aivan maalin edustalta. Kuopiolaiset olivat varsinkin Ilvestä vastaan erityisen hyvä maalinedustalla, joten kotijoukkue voi saada hyviä maalintekopaikkoja.

KalPa on hienoinen suosikki otteluun lähdettäessä. Kotietu ja hienoinen maalivahtietu pakottavat pelaamaan kotijoukkuetta.

Coolbetin kohteisiin tästä!

Coolbetin viikkokilpailuihin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset