Liiga: Onnistuuko Pelicansin maalivahtiruletti?

Illan kierros kotimaista jääkiekkoa tarjoaa peräti seitsemän ottelua tasaista vääntöä. Tällä kertaa vihjeet kohdistuvat Pelicansin ja HIFK:n sekä Tapparan ja TPS:n välisiin otteluihin. Mielenkiintoa riittää varsinkin Lahdessa, missä maalinsuulle asettuu tällä kaudella HIFK:kin ottelun pelannut Jere Myllyniemi.

Pelicans – HIFK

Valinta: HIFK moneyline kerroin 2,02 Coolbet

Keskikastiin jämähtäneet Pelicans ja HIFK jahtaavat tärkeitä pisteitä tänään Lahdessa. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun häviöt niskassaan. Kotijoukkue Pelicans hävisi torstaina Ässille 2-3 ja HIFK kotonaan Sportille lukemin 1-3.

Kotijoukkue on kärsinyt maalivahti-ongelmista ja tätä ongelmaa ratkaisemaan on hälytetty Jere Myllyniemi. Myllyniemi joutuu kovaan paikkaan, sillä vaikka HIFK ei ole viime aikoina maaleilla mässäillyt, riittää sillä tulivoimaa pitämään Pelicansin maalivahti kiireisenä koko ottelun ajan.

Molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi pisteitä, joten illan ottelu tulee varmasti olemaan tasainen ja värikäs. HIFK:n nimekkäin poissaolo on puolustaja Teemu Erosen puuttuminen kokoonpanosta. Kotijoukkueelta puuttuu ykkösmaalivahti Janne Juvosen lisäksi Justin Hodgman.

Pelicansin maalivahtiongelmat jatkuvat ja HIFK lopullisena voittajana kelpaa tällä kertaa niukasti kupongille.

Tappara – TPS

Valinta: TPS moneyline kerroin 2,12 Coolbet

Tappara pelasi voitokkaasti eilen, kun se kukisti sarjan kärkiottelussa KalPan lopulta voittolaukauskilpailun jälkeen lukemin 2-3. Kirvesrinnat joutuvat sarja kolmosta vastaan ilman pidempää valmistautumista, kun TPS on saanut valmistautua sarjakärjen kohtaamiseen torstaista saakka.

TPS pelasi torstaina vakuuttavasti sarjan häntäpäähän kuuluvan KooKoon isäntänä. Varsinkin hyökkäyssuuntaan TPS on todella vaarallinen ja Eric Perrinin paluu kokoonpanoon vahvistaa entisestään tepsin hyökkäyskalustoa.

Tappara pelasi eilen kovan ja kuluttavan ottelun KalPan vieraana. Vaikka kaksi pistettä matkasikin Tampereelle, voi eilinen kärkiottelu painaa tämän illan ottelussa, varsinkin kun TPS pääsee otteluun paremmin valmistautuneena. Tapparalta puuttuu kaksi tärkeää puolustajaa; Valtteri Kemiläinen sekä Aleksi Salonen. Tappara tarvitseekin puolustajiltaan nappipelin, mikäli se aikoo jatkaa kolmen ottelun voittoputkeaan.

Tästä Coolbetin kertoimiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset