Liiga: Palaako Blues voittokantaan?

Illan Liigakierroksella Blues matkustaa Kouvolaan katkaisemaan peräti viiden ottelun tappioputkeaan. Tampereella Ilveksen ja Saipan ottelusta toinen joukkueista katkaisee orastavan tappioputkensa. 

Kookoo – Blues

Kookoo ML kerroin 2,20

Kookoo romahti Tapparan vieraana eilisessä ottelussa. 6-1 tulos kotijoukkueelle ei jätä paljoakaan sanansijaa, mutta tämän päivän kotiottelussa Kookoolla on kasvojen pesun paikka.

Blues ei ole Kookoon tavoin romahtanut alkukaudella, mutta edellisestä viidestä ottelusta ei ole pisteitä herunut. Kai Kantolan siirto Ilvekseen heikentää entisestään Bluesin kokoonpanoa ja kaudesta on muodostumassa synkkä taival Espoolaisille.

Ilves – Saipa

Saipa ML kerroin 2,04

Eilen Saipan taisto ei aivan riittänyt Ässiä vastaan, mutta joukkue taipui Ässiä vastaan jatkoajalla. Saipa on Ilveksen tapaan kärsinyt tiukkoja tappioita ja kumpikin joukkue halajaa tappioputken katkaisemista.

Ilves tuhlasi kahden maalin johtonsa HPK:ta vastaan ja hävisi ottelun lopulta voittomaalikilpailussa. Saipaa vastaan tupsukorvat eivät pysty pelaamaan samalla tavalla johtoasemassa, sillä Saipan hyökkäysvoima on astetta HPK:ta vaarallisempi.

Maalintekijöistä napataan:

Aaron Gagnon tekee maalin kerroin 3,45

Gagnon johtaa Lukon sisäistä maalipörssiä yhdessä Turo Asplundin ja Toni Koiviston kanssa. Suurta yllätystä ei tapahdu jos verkko heiluisi myös ottelussa JYPiä vastaan

Aiheeseen liittyvät uutiset