Liiga: Palaako Saipa voittokantaan Lahdessa?

Tänään Liigassa pelataan kolme mielenkiintoista ottelua. Me pureudumme niistä yhteen; Pelicansin ja Saipan väliseen kohtaamiseen. Pelicans on pelannut ailahdellen, mutta on löytämässä juonen päästä kiinni. Saipa taas on peräti kolmen ottelun tappioputkessa.

Pelicans – Saipa

Saipa ML kerroin 2,00

Pelicans nollasi tylysti TPS:n edellisessä kotiottelussaan. Ottelun ehdoton hahmo oli kauden nihkeästi aloittanut maalivahti Niko Hovinen. Pelicansin maalivahtitilanne on ollut sekava kauden alusta lähtien, mutta nollapelin myötä Hovinen saanee aloittaa selvästi enemmän otteluita kuin Sami Rajaniemi

Saipan kannalta lokakuu lähti todella hyvin liikkeelle: kolmessa ensimmäisessä ottelussa kaatui niin TPS, JYP kuin Blues puhtaalla pelillä. Tämän jälkeen tiukka tappio Ässille, mutta heti perään voitto Ilveksestä.

Lokakuun loppupuoli on mennyt täysin päinvastoin. TPS, HPK ja Tappara kävivät hakemassa Kisapuistosta pisteet maalierolla 4-11. Tappara jopa nollasi Saipan ja iski päälle seitsemän maalia, mikä on todella harvinaista mitä tahansa seuraa vastaan.

Saipa ei missään nimessä ole viimeaikaisten esitysten tasoinen joukkue. Vierailla on ehdottomasti kasvojen pesun paikka edellisestä ottelusta ja Lahdessa nähdään varmasti uudistunut Saipa.

Chad Rau tekee maalin kerroin 3,70

Maalintekijöistä napataan Chad Raun maali verratten hyvällä kertoimella pois! Saipa hyökkääjä johtaa koko Liigan maalipörssiä joten maali pelikaani-verkkoon ei ole mitenkään kaukaa haettua.

Aiheeseen liittyvät uutiset