Liiga: Pelicans hakee pisteet Kouvolasta

Liigassa pelataan tänään viisi ottelua. Pelicans matkaa sarjan häntäpäässä roikkuvan KooKoon vieraaksi. Pelikaanit liitää kolmen otteun voittoputkessa, kun taas kotijoukkue yrittää katkaista kahden ottelun tappioputken.

KooKoo – Pelicans

Valinta: Pelicans kerroin 2,35 Coolbet

Ylemmässä keskikastissa viilettävä Pelicans matkaa tänään Kouvolaan KooKoon vieraaksi. Kolmen ottelun voittopukessa liitävä pelikaanimiehistö on ollut kotikentällään vakuuttava ja pystynyt raapimaan tärkeitä voittoja pudotuspelejä ajatellen. Vieraskentällä pelin tulisi jatkua samaan malliin, mikäli lahtelaiset ovat tosissaan tavoittelemassa pudotuspelien kotietua.

KooKoo on voittanut edellisestä kuudesta ottelusta vain yhden. Kotonaan Kookoo on pelannut hieman heikommin kuin vieraskentällä. Kouvolalaisten maalivahtiongelmat ovat jatkuneet vuoden alusta ja tänään maalilla on aikanaan Pelsujenkin maalilla vaikuttanut Niko Hovinen.

KooKoo tarvitsee kipeästi pisteitä, sillä viimeinen pudotuspelipaikka häämöttää kuuden pisteen päässä ja takana SaiPa huohottaa kolmen pisteen päässä. Kotijoukkueelta kokoonpanosta puuttuu mm. Josh Green sekä Ryan O’Connor.

Pussinokat ovat selvästi paremmassa iskussa kuin kotijoukkue. Kotijoukkueen maalivahtiruletti sekä muutaman avainpelaajan puuttuminen tarkoittaa, että pelikupongeille rustataan vierasjoukkuetta.

Tästä Coolbetin kertoimiin!

Tästä Coolbetin bonus haltuun!

Aiheeseen liittyvät uutiset