Liiga: Pelicans siipirikkoisena Kuopioon

Liiga jatkuu lauantain jäljiltä neljän ottelun voimin. Parhaimmat pelikohteet löytyvät KalPan ja Pelicansin sekä TPS:n ja Lukon välisistä kamppailuista.

KalPa – Pelicans

Valinta: KalPa -0,5 kerroin 2,02

Kuopiolaiset saivat edellisessä pelissä poikki kolmen ottelun tappioputken, kun Kärpät kaatui jatkoajalla. Kaikki kolme tappiota tulivat vieraskaukalossa, mutta kotona KalPan peli on kulkenut selvästi paremmin.

Pelicans voitti edellisessä ottelussaan HPK:n lukemin 2-3.  Juha Leimu ja Ben Blood eivät pelaa KalPaa vastaan loukkaantumisen ja pelikiellon takia, joten Pelikaani-ryhmä joutuu siipirikkoisena vierasmatkalleen.

Kauden kaikki kolme kohtaamista ovat päättyneet KalPan voittoon, eikä kotivoitto olisi tänäänkään yllätys.

TPS – Lukko

Valinta: Lukko ML kerroin 2,18

Joukkueiden edellinen kamppailu tammikuun lopussa päättyi Lukolle lukemin 2-5. Tuossa ottelussa Lukko pääsi varkain kolmen maalin johtoon, eikä TPS päässyt peliin kunnolla mukaan missään vaiheessa. Teemu Lassila saa väistyä Oskari Setäsen tieltä TPS maalilla. Lukolla aloittaa Ryan Zapolski

Joukkueet ovat tasapisteissä sijoilla kuusi ja seitsemän, ja vaikka molemmilla joukkueilla on vielä yli kymmenen ottelua runkosarjaa jäljellä, on ottelussa varmasti ekstra-latausta play-offeja ajatellen.

Lukko hoiti edellisen ottelun selvästi, mutta TPS on parantanut otteitaan ja on voittanut molemmat ottelut sen jälkeen. Eric Perrinin paluu kokoonpanoon on varmasti piristys turkulaisille, mutta toisaalta Ilkka Pikkaraisen, Dave Spinan ja Petteri Nummelinin poissaolot painavat vielä. Lukko mahtuu niukasti kupongille.

Kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset