Liiga: Raumalla kärkipaikka jaossa!

Liigaviikko alkaa heti ryminällä, kun Raumalla Lukko ja Tappara kamppailevat sarjan kärkipaikasta. Pystyykö Ilves katkaisemaan Turussa kolmen ottelun tappioputkensa?

Lukko – Tappara

Tappara ML kerroin 2,20

Henrik Haapala tekee maalin kerroin 5,15

Kierroksen ehdottomasti kiinnostavin ottelu pelataan Raumalla, kun sarjajohtaja Lukko isännöi sarjakakkosta Tapparaa. Kumpikin joukkue on esittänyt viime aikoina loistavia otteita ja ottelusta on helppo povata viihdyttävää!

Lukko kärsi 2-3 kotitappion JYPille edellisessä ottelussaan. Ohipelejä sattuu kauden aikana jokaiselle joukkueelle ja JYP- tappio voidaan lukea yhdeksi niistä. Tapparaa vastaan nähdään varmasti tutun vahvaa Lukkoa.

Tapparalla allaan tappioton lokakuu

Tapparalla on allaan tappioton lokakuu eli viisi voitokasta ottelua peräkkäin. Tapparalla maalinteko onnistuu ja Kärpät-peliä lukuun ottamatta, Tappara on pitänyt maalimäärät omassa päässä varsin maltillisina.

Joukkueet ovat tällä hetkellä varsin tasaväkisiä. Lukon Ryan Zapolski on sarjan paras maalivahti, mutta Tomi Karhunen Tapparan maalilla ei vertailussa paljon kalpene. Tapparan moneyline kerroin on mahdoton ohitettavaksi.

TPS – Ilves

Ilves ML kerroin 2,85

Joonas Vihko tekee maalin kerroin 5,35

Ilves on hävinnyt kolme peräkkäistä ottelua lukemin 3-2. Kai Kantolalla ja Antti Jaatisella hiljattain vahvistunut Ilves on ollut jopa hieman epäonninen viime otteluissa, joten Tepsiä vastaan kurssi voi hyvinkin kääntyä.

TPS on ollut kotonaan todella ailahteleva. Jatkoaika voitto HIFK:sta oli TPS-miehistöltä hyvä esitys, mutta seuraavassa pelissä Ässiä vastaan ote karkasi pahemman kerran.

TPS ei ole viimeaikaisilla otteillaan vakuuttanut allekirjoittanutta ja Ilveksen ML kerroin todellakin kokeilemisen arvoinen.

Aiheeseen liittyvät uutiset